IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Norma Duval, molt amoïnada per la salut de la seva mare

Purificación Aguilera, de 87 anys, pateix Alzheimer des de fa uns quants anys

Imagen de archivo de Norma Duval.
Imatge d'arxiu de Norma Duval. | Cedida

Norma Duval sembla no envellir mai. Als seus 62 anys, posa tots els esforços en planificar la seva tornada als escenaris mentre viu el seu millor moment al costat de la seva parella Matthias Kühn, amb qui no està previst que es casi. En qualsevol cas, sembla que no els fa cap falta.

Deixant això de banda, sembla que Duval té un maldecap molt important, una qüestió que li preocupa molt i que li treu molta energia. El motiu no és un altre que el delicat estat de salut de la seva mare, Purificación Aguilera. Segons ha comentat la vedette a la revista del cor '¡Que me dices!', es troba realment preocupada per la seva mare i confessa que la malaltia de la seva progenitora avança més ràpid del que creia.

Tot i haver fet aquestes difícils declaracions, la presentadora es troba bastant bé i presumeix de poder gaudir de la seva mare als 62 anys.

L'any 2016, Norma Duval ja va afirmar que la seva mare la necessitava constantment, ja que patia Alzheimer. Purificación Aguilera té 87 anys i és completament dependent, però per sort compta amb el suport de la seva filla i les seves nétes. Així aconsegueix superar els moments més durs d'una malaltia que trastoca la vida de qualsevol.

Imagen de archivo de Matthias Kühn y Norma Duval.
Imatge d'arxiu de Matthias Kühn i Norma Duval. | Cedida

 

Els afers de Matthias Kühn amb la justícia

En  un altre sentit, el xicot de Norma Duval, Matthias Khün, va ser condemnat a sis mesos de presó i una multa de 18 mesos a 10 euros diaris per realitzar obres il·legals a l'illa de Tagomago, a les Balears. La sentència contemplava també la inhabilitació durant un període de dos anys, en els que no pot exercir la professió de constructor i promotor immobiliari.

Tot es va complicar quan l'empresari va aixecar un mur de ciment i va pavimentar diverses zones al voltant de la finca. Va resultar que aquesta nova zona pavimentada era una àrea natural d'especial interès.


Comentaris

envia el comentari