Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Tatiana Arús mirant de banda amb els llavis estrets, Bertín Osborne seriós en vestit negre i el logotip d''Aruser@s'

La notícia de Bertín Osborne arriba a 'Aruser@s' i Tatiana Arús llança un missatge ferm

Bertín Osborne ha anunciat que reconeix el fill de Gabriela Guillén, un tema que ha generat molt de debat a 'Aruser@s'

La revelació recent de Bertín Osborne sobre la paternitat del seu fill amb Gabriela Guillén ha sacsejat el món de l'entreteniment. Ha arribat a un dels programes més populars de la televisió espanyola, Aruser@s.

La notícia de Bertín Osborne i el seu recent reconeixement de paternitat ha generat un debat significatiu sobre la responsabilitat i el paper dels pares a la vida dels seus fills.

La col·laboradora Tatiana Arús no ha dubtat a oferir la seva ferma opinió sobre aquest tema. A l'al·legat ha destacat la importància d'assumir responsabilitats i la repercussió mediàtica que aquestes notícies generen.

Captura d''Aruser@s' amb Tatiana Arús mirant de banda seriosa amb les mans juntes el 14 de març de 2024
Tatiana Arús valora la decisió de Bertín Osborne en reconèixer el fill de Gabriela Guillén | Atresmedia

Bertín Osborne reconeix la paternitat del fill de Gabriela Guillén

Bertín Osborne és una de les cares més conegudes de la televisió i la música a Espanya. Després de molt de temps, ha reconegut la paternitat del fill que va tenir amb Gabriela Guillén. Una nena que va néixer el 31 de desembre del 2023.

Aquesta declaració arriba després de mesos d'especulacions i controvèrsies. Durant una entrevista, Bertín va confessar: "He decidit que no seré pare. No vull exercir de pare. Si es confirma que és meu, jo ajudaré".

Aquesta declaració ha deixat clar que reconeix la possibilitat de ser el pare biològic. Tot i això, no té intenció d'involucrar-se activament en la criança del nen.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre seriós als Premis ACPE a Madrid el setembre de 2022
Bertín Osborne anuncia que es farà càrrec de la paternitat | Europa Press

Bertín ha elogiat Gabriela Guillén, descrivint-la com una persona "estupenda, treballadora i decent". A més, ha defensat que mai no li ha demanat res, rebutjant qualsevol mena d'ajuda econòmica que ell hagi ofert.

Va saltar la sorpresa quan tots dos van llançar un comunicat conjunt per informar de la notícia:

"Ha volgut fer públic avui el compromís de donar el millor futur per al nadó que va donar a llum Gabriela Guillén fa 5 mesos, normalitzant així la relació amb l'empresària que va ser en el seu moment parella del cantant i mostrant la màxima responsabilitat amb aquest menor".

"Gabriela es mereix tot el meu respecte i per descomptat per sobre de nosaltres hi ha un menor que ha de créixer en harmonia, allunyat de qualsevol polèmica. És una responsabilitat que assumeixo", afegia.

La resposta de Tatiana Arús a Aruser@s

La notícia de Bertín Osborne va arribar al programa matutí Aruser@s. Al programa, Tatiana Arús, coneguda pel seu estil directe i sincer, no es va contenir en expressar la seva opinió sobre això.

"Ja s'haurà sotmès a les proves d'ADN", començava dient després de sortir el tema.

La col·laboradora va destacar que li va semblar curiós que, tot i ser un comunicat conjunt, a Tatiana el sorprengués el comunicat.

Captura d''Aruser@s' amb Tatiana Arús amb cara de sorpresa
Tatiana Arús opina sobre el comunicat de Bertín Osborne i Gabriela Guillén | Atresmedia

Tatiana també va destacar l'impacte mediàtic que té una notícia d'aquest calibre. Ho va fer subratllant com afecta no només els implicats directes, sinó també les seves famílies i el públic que segueix les seves vides amb interès.

Al comunicat, demanen "respecte als mitjans per protegir i preservar la imatge i la identitat del menor".

Per això, Tatiana va destacar la necessitat de manejar aquestes situacions amb maduresa i respecte per totes les parts involucrades, especialment considerant la repercussió pública.