URGENT

🚒 33 ferits i un menor evacuat a Sant Joan de Déu per un aparatòs incendi a Lleida

Els secrets del nou aspecte de Gema López, al descobert

La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha sotmès a diversos retocs estètics per rejovenir el seu rostre
Gema López més radiant que mai | CatalunyaDiari.cat

 

Gema López s'està convertint en notícia últimament, tant per la seva vida sentimental com per la laboral. Des que la col·laboradora se separés del seu marit, el productor teatral Antonio Pardo, amb qui feia una dècada que eren parella, s'ha convertit en el focus de tots els mitjans, i no només pel seu divorci, sinó també per la seva nova vida.

 

Segons recull 'La Coctelera', Gema López està començant una nova etapa. Després d'una ruptura sentimental sempre vénen canvis a la vida d'un mateix; la col·laboradora està millorant el seu aspecte físic per lluir un rostre radiant i mantenir-se jove.

 

Els retocs estètics, els seus nous aliats

El portal 'Jaleos' desvelava en exclusiva que la nova imatge que llueix la presentadora és gràcies a recórrer a tractaments facials i retocs estètics.

 

Tot fa pensar que Gema López no s'ha sotmès a cap cirurgia, si bé sí que ha optat per una rinomodelació, que és una rinoplàstia sense cirurgia, amb un cost al voltant dels 500 euros.

 

Un altre dels tractaments que la presentadora ha triat ha estat la injecció de toxina botulínica en el terç superior del rostre, gràcies al qual s'endarrereix l'aparició de les línies d'expressió i es disminueixen les arrugues, el cost del qual s'acosta als 500 euros.

La nova cara de Gema López | CatalunyaDiari.cat

En el seu intent de rejovenir, la col·laboradora ha optat pel retoc estrella d'aquest sector: el tractament de làser facial, que serveix per lluir una pell tibant i sense arrugues; en aquest cas, hauria desembutxacat una quantitat d'aproximadament 1000 euros.

 

Un rumb nou a la seva vida

Gema López, a més a més, es refà de la seva separació gràcies al suport de la família i, sobretot, de la seva filla Nàdia, que té 11 anys. Les dues van passar les vacances de nadal juntes a Londres, i allí van acomiadar l'any 2018.

  

Per si això no fos poc, la col·laboradora no només ha rejovenit externament sinó també internament. Últimament, a les xarxes socials publica consells de maquillatge, d'estilisme i dels plans que fa, fins a tal punt que s'està començant a convertir en una 'influencer'.