Muntatge amb fotos de Kiko Matamoros i Marta López.

El nou bebè de Kiko Matamoros arribarà amb un regal

Kiko Matamoros s'està fent d'or a 'Supervivientes'

Kiko Matamoros continua demostrant que, malgrat tot el que està patint al reality de supervivència de Telecinco, l'esforç val la pena.

I és que el col·laborador de 'Sálvame' sabia que s'enfrontaria a un repte de pes. Però pensava que la seva travessia pels Cayos Cochinos no seria tan extrema com ho està vivint a les seves pròpies carns.

Kiko Matamoros fa un mes i mig que lluita per no defallir, malgrat la falta de menjar i els diferents temporals que han passat per les illes caribenyes.

Kiko Matamoros a l'helicòpter de 'Supervivientes'
Kiko Matamoros abans de saltar de l'helicòpter a 'Supervivientes 2022' | Mediaset

A més, el madrileny ha tingut problemes a les proves del concurs, que en alguns casos no ha pogut realitzar per patir diferents problemes físics. Sense anar més lluny, ahir sí que va poder participar a la prova de recompensa, però va acabar clavant el genoll.

Kiko Matamoros s'emporta una gran alegria en directe

La veritat és que a la gala de 'Supervivientes: Tierra de nadie' d'aquest dimarts, el format de Telecinco va recuperar una tradició. Un ritual que de moment estava desaparegut des que va començar el reality el 8 d'abril passat.

Imatge de Kiko Matamoros i Juan Muñoz a la zona de nominacions a Supervivientes
Kiko Matamoros durant una de les proves del programa  | Mediaset

Parlem de les cerimònies de salvació on els participants nominats han de passar per un esglaonat procés. Un procés on Lara Álvarez i Carlos Sobera els comuniquen, pas a pas, quin és el supervivent que se'n va salvant.

Segons ha anat avançant el programa, Carlos Sobera ha recordat a l'audiència la salvació d'un dels nominats. «Al programa d'avui, torna a la mítica cerimònia de salvació. Qui fins ara hagi obtingut més suport es salvarà de la nominació», ha dit el presentador basc només ingressar al plató.

Salven el col·laborador de Telecinco quan ningú s'ho esperava

En aquest cas, Kiko Matamoros estava nominat amb Desy, Nacho Palau i Marta Peñate. Tres durs rivals que era difícil vèncer ahir. I finalment, només seria un d'ells qui no hauria de passar pel difícil moment de la salvació o expulsió a la gala de dijous amb Jorge Javier Vázquez.

El reality ha utilitzat una estructura dins l'aigua per donar el nom del concursant que havia rebut més nombre de vots. Tal com apunta l'asturiana, el nominat que aconseguís salvar-se no podia caure a l'aigua fins que tots els companys ho haguessin fet.

Kiko segueix cremant etapes i el nadó podria arribar amb regal extra

Sorprenentment, Kiko Matamoros s'ha anat quedant sol a la plataforma on els concursants estaven subjectats per mitjà d'una corda.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Marta López Álamos durant la visita a la illa | MEDIASET

Aquest no donava crèdit quan el seu nom era lúnic que no se sentia fins al final d'aquest ritual. Així, ha aconseguit salvar-se i ha estat conscient que estaria una setmana més al reality de Telecinco.

Sens dubte, les xarxes socials no han acollit de bon grat, la majoria, la salvació de Kiko. Acusen el programa de salvar-lo una setmana darrere l'altra, malgrat que en moltes enquestes, el col·laborador de 'Sálvame' és un dels menys estimats pel públic del programa.

El cas és que la parella de Marta López, desitjós de tenir un nadó amb la model, pot tenir un regal extra, i no és altre que l'elevat caixet de Matamoros. I és que segons va cremant etapes al concurs, Kiko segueix guanyant diners cada setmana que passa. Aquest va salvant-se de les nominacions, encara que hi ha estat immers des de fa diverses setmanes.