El nou camí que ha agafat la reina Letícia el dia que ha celebrat els 48 anys

La monarquia es troba d'aniversari aquesta setmana

Imatge de la reina Letícia en la visita a Cantàbria
La reina compleix 48 anys aquest 15 de setembre | Catalunya Diari

És dimarts 15 de setembre i, per tant, la Zarzuela té una gran celebració el dia d'avui: l'aniversari de la reina Letícia. La dona de Felip compleix 48 anys i enguany està sent un dels més importants en la seva representació com a part de la Corona. 

La reina Letícia cada vegada té un estil propi més marcat i és més segura i pròxima a la ciutadania espanyola, a més de comptar amb una agenda pròpia que és més intensa cada dia. No obstant això, i com s'ha pogut apreciar després del confinament, no hi ha dubte que la successora del tron, la princesa Elionor, cada vegada té més protagonisme.

Tractant a ambdues germanes de la mateixa manera

Malgrat que l'hereva serà la primogènita dels reis, la dona de Felip no permetrà que la seva filla petita es quedi enrere i és per això que també està obrint-li el pas a la infanta Sofia. 

Totes dues germanes cada vegada tenen un paper més important en les aparicions oficials de la Família Reial Espanyola, i la infanta sempre està acompanyant a la princesa d'Astúries en els nous passos que dóna. 

D'aquesta manera, Felip i Letícia estan demostrant i deixant clar que el que intenten és fer «creu i ratlla» després dels escàndols que ha protagonitzat els últims mesos la Casa Reial i mostrar una imatge transparent, moderna i més pròxima d'ella. 

El detall de Letícia després del confinament

Ja fa sis anys que la periodista es va fer amb el títol de reina consort i des d'aquest moment el seu paper en la Corona va canviar de manera radical i va prendre moltíssim més protagonisme. El fet que sigui una de les monarques més pròximes i segures provoca també que sigui una de les ‘royals’ més estimades i admirades d'Europa.

Letícia sempre ha estat amant de la moda i amb el pas dels anys ha anat definint el seu estil. Però hi ha un detall en concret que ha marcat tots els seus looks des del confinament: ja no mostra els seus genolls, ara ha abandonat aquelles faldilles i vestits més curts que lluïa quan encara era princesa d'Astúries.


Comentaris

envia el comentari