Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge dels personatges de 'La Promesa' en una escala, el logotip de la sèrie i un emoji de sorpresa

El nou canvi que afectarà 'La Promesa' i revolucionarà les tardes de La 1

'La Promesa' patirà modificacions importants durant diversos dies, per a desesperació dels seus fans

La Promesa es prepara per afrontar nous canvis que suposaran una autèntica revolució a les tardes de La 1. En concret, patirà una modificació important en la seva emissió, a causa de la retransmissió dels partits de l'Eurocopa 2024.

Fins al 14 de juliol, la cadena pública cobrirà àmpliament el torneig. I això afectarà de ple la graella de programació de La 1, La 2 i Teledeporte. En concret, La Promesa serà una de les grans damnificades.

Fotografia d'Alonso i Maria Antònia a La Promesa
'La Promesa' interromp la seva emissió habitual per culpa del futbol | RTVE

La retransmissió de l'Eurocopa 2024 a TVE comportarà modificacions significatives en la programació de la ficció. Amb diversos partits crucials durant l'horari habitual, els seguidors hauran d'estar atents als canvis i ajustaments. Malgrat aquestes interrupcions, la sèrie promet continuar oferint episodis emocionants que mantindran la seva audiència captiva.

La Promesa es veurà trastocada pels partits europeus

RTVE ha decidit transmetre els 51 partits de l'Eurocopa i els ha distribuït entre els seus diferents canals. Tot i això, La 1, sent-ne el canal principal, emetrà diverses trobades rellevants que coincideixen amb l'horari de La Promesa. Els partits es jugaran a les 15:00, 18:00 i 21:00, i és precisament l'horari de les 18:00 el que més interferirà en l'emissió de la sèrie.

En concret, s'han identificat diverses dates en què la ficció no s'emetrà a causa de la transmissió de partits del torneig. Dimecres 19 de juny, La 1 oferirà les trobades entre Croàcia i Albània a les 15:00, seguit d'Alemanya contra Hongria a les 18:00. D'aquesta manera, es deixaran fora de la programació aquesta ficció i també La Moderna.

Cartell Eurocopa 2023 d'Alemanya
L'Eurocopa canviarà completament l'emissió de 'La Promesa' | RTVE

El dijous 20 de juny, però, amb el partit Dinamarca-Anglaterra, que s'emetrà a les 18.00, passarà una cosa diferent. En aquesta jornada, La Moderna només emetrà 30 minuts del seu capítol i La Promesa, que començarà a les 17:00, mostrarà íntegre als fans el capítol 381.

El divendres 21, La 1 retransmetrà la trobada entre Polònia i Àustria, a les 18:00. Per això la sèrie sobre el saló de te tornarà a tenir presència a la graella només mitja hora. Tot i això, la ficció sobre els marquesos de Luján, que començarà a les 17:00, emetrà al complet el seu episodi.

Nous personatges de 'La Moderna' posant junts
Igual que 'La Promesa', 'La Moderna' també es veurà alterada | RTVE

La setmana següent, la sèrie també patirà interrupcions tant el dimarts 25 de juny, pel partit França-Polònia, com el dimecres 26 de juny, per la trobada Ucraïna-Bèlgica. Durant aquests dies, els fanàtics de la sèrie, pel que sembla, només podran gaudir de dos episodis: el dilluns 24 i el divendres 28 de juny.

La reacció dels seguidors i els avanços de La Promesa

Els seguidors de La Promesa han mostrat el seu descontentament a les xarxes socials davant d'aquestes modificacions. I és que la sèrie, que ha capturat l'atenció del públic amb les seves trames intrigants, veurà alterada completament la seva presència en pantalla durant aquest campionat del futbol europeu.

Canvis que poden capgirar igualment la tònica general de la ficció pel que fa a mantenir els alts índexs d'audiència que ha aconseguit. Xifres amb què ha superat competidors directes com ara TardeAR de Telecinco. I això és una cosa que preocupa i molt.

Sigui com sigui, La Promesa té previst aquests dies intentar mantenir enganxats els seus espectadors amb trames molt interessants. Entre aquestes, per exemple, la situació tensa entre Alonso i María Antonia, l'atemptat que patiran Curro i Manuel, així com una acusació d'assassinat. Martina serà assenyalada com a presumpta culpable de voler acabar amb la vida d'Ayala.

Fotografia d'Arturo García Sancho a la guerra a La Promesa
'La Promesa' té aquesta setmana capítols molt interessants | RTVE

Per si no n'hi hagués prou, María Fernández, després de conèixer la situació de Teresa, lligarà caps amb Virtudes. Alhora, Lope veurà perillar cada cop més la seva situació. Sense oblidar que l'enuig i la desesperació de Petra augmentarà després dels darrers esdeveniments.