Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge dels personatges de 'La Promesa' en una escala, Maria Antònia i Alonso fent-se petons desenfocats, un emoji plorant i el logo de la sèrie

El nou capítol de 'La Promesa' prepara l'audiència per a un comiat dolorós

'La Promesa' posa de debò contra les cordes la continuïtat al palau d'un dels personatges més interessants

L'aclamada sèrie La Promesa de TVE ha mantingut la seva audiència en suspens des del començament. Ho ha fet amb la trama carregada de girs inesperats i moments d'alta tensió emocional.

En l'episodi d'avui, els seguidors es preparen per enfrontar un moment especialment punyent: el que sembla un comiat inesperat i dur. I és que Alonso demanarà a María Antonia que abandoni el palau. D'aquesta manera, es marcarà un punt d'inflexió a la relació entre els dos personatges i a la trama general de la sèrie.

El punt de ruptura a La Promesa: Alonso demana a María Antonia que marxi

Des de l'inici de La Promesa, la relació entre Alonso i María Antonia ha estat una muntanya russa d'emocions i conflictes. Ell, un personatge que sempre ha mostrat una façana de control i autoritat, s'ha hagut d'enfrontar a múltiples desafiaments personals i familiars. Per la seva banda, ella ha estat igualment complexa i la seva presència ha generat tant aliances com tensions dins del palau.

L'amiga de Cruz no ha dubtat a prendre decisions controvertides per protegir els seus interessos i els dels seus familiars. Tot i això, la seva actitud també propera, empàtica i comprensiva l'ha estat acostant cada vegada més al marquès. I això ha comportat que acabin fent-se un petó i fent esclatar la seva relació d'amistat.

Captura del petó entre Maria Antònia i Alonso a La Promesa
'La Promesa' ha fet depassar tots els límits a Alonso i a María Antonia | RTVE

A l'episodi d'aquesta tarda, la situació entre Alonso i la seva convidada arribarà al punt crític. La tensió acumulada arribarà a un moment de no retorn quan ell, en un moviment que sorprendrà, li demanarà que abandoni el palau. Aquesta decisió no només afectarà profundament els dos personatges, sinó que també sacsejarà els fonaments de totes les dinàmiques familiars i socials establertes fins ara a la sèrie.

La petició del marquès no és una decisió presa a la lleugera. Al llarg dels episodis recents, hem vist com les accions d'aquella han provocat una sèrie de conflictes que han posat contra les cordes l'estabilitat de La Promesa. El seu acostament a Lorenzo ha portat al risc que Cruz acabi descobrint qu`r ha passat entre el seu marit i la seva amiga.

Encara més, el pare de Manuel també s'ha vist abocat a fer aquesta petició després de saber que ella està enamorada d'ell. I, per descomptat, perquè és una manera d'evitar tornar a caure als seus braços.

Les conseqüències d'aquest adeu inesperat per a La Promesa

L'impacte de la sortida d'aquesta figura femenina promet ser profund i durador. La Promesa, que ha estat un escenari de conflictes i aliances innombrables, veurà com les dinàmiques internes canvien radicalment amb la possible absència d'un dels personatges més influents. La seva marxa pot alterar les relacions interpersonals i les decisions futures d'Alonso, que s'haurà de replantejar la manera de controlar les tensions.

A més, aquest comiat dolorós obre la porta a noves trames i possibles reaparicions en el futur. La sèrie, que ha resolt també el misteri de Teresa, ha demostrat que no tem explorar les complexitats emocionals i els conflictes humans. Per tant, la possible partida d'aquesta figura podria significar tant un tancament com un nou començament per a alguns personatges.

Captura de 'La Promesa' amb Maria Antònia parlant amb els cabells recollits i una brusa morada
'La Promesa' amb aquesta possible marxa pot capgirar les trames | RTVE

La notícia de la sortida d'aquesta protagonista, com és lògic, ha generat una allau de reaccions a les xarxes entre els seguidors més fidels de la història. Molts s'han mostrat sorpresos i commoguts pel desenvolupament dels esdeveniments, mentre que uns altres han expressat la seva curiositat per veure com es manejarà la situació en els pròxims episodis.

Sense oblidar que hi ha uns altres fans incondicionals de la ficció de TVE que tenen una cosa molt clara. Creuen que l'amiga de la marquesa no se n'anirà de palau. Pensen que qualsevol gir inesperat pot fer que romangui a la llar dels marquesos per continuar la seva relació amb Alonso.