El nou capritx de Soraya Sáenz de Santamaría, un tercer despatx a la Gran Vía de Madrid

És l'antic despatx de Carrero Blanco

Imatge del despatx | Cedida

Després que la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria, fos objecte de crítica per aparcar el seu cotxe oficial en doble fila en plena Gran Vía de Madrid per comprar al Primark, ara s'ha donat a conèixer una nova excentricitat. Es tracta d'un capritx car segons el Españoli ha ordenat preparar la seva tercera oficina oficial a l'antic despatx de Carrero Blanco que va ser palau del marquès de Villamejor i antiga seu d' Administracions Públiques. 

D' aquesta manera, ha ordenat reformar l'espai de ni més ni menys que 73 metres quadrats tot i que compta amb dos despatxos oficials. Des de la seva arribada al govern, Santamaría utilitza unes dependències al palau de La Moncloa i també un altre despatx a la seu de la Delegació del Govern de Barcelona, el qual és un «lloc on es pot carregar el mòbil», va dir amb modèstia durant la celebració de l'últim aniversari de la Constitució, ja que té la intenció de «viatjar molt a Catalunya durant aquesta legislatura».

Pel que fa al nou despatx, aquest es troba al palauet del Paseo de la Castellana, 3. Expliquen que després de recórrer l' immoble -venut a l'Estat al 1914 per l'últim propietari privat, Carles de Borbó— es va encapritxar de l'espai que havia utilitzat Luis Carrero Blanco durant els 32 anys en que va desenvolupar càrrecs de colaboració directa amb Franco.


Comentaris

envia el comentari