TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🚨 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

El nou i criticat «rostre» d'Amaia Montero durant els Premis Dial que ha sorprès tothom

La cantant va ser una de les invitades de la gala musical
Amaia Montero durant la seva actuació als Premis Dial. | Jaleos

 

Aquest passat dijous, 15 de març, es va celebrar la coneguda gala dels Premis Dial, organitzats per l'emissora de música Cadena Dial, on es reuneixen les cançons més escoltades en espanyol de l'any. Aquest any, la cantant Amaia Montero, més coneguda per ser exmembre de la Oreja de Van Gogh, va ser una de les invitades. 

 

Malgrat presentar el seu nou single després d'un llarg temps allunyada de la música, almenys de cara al públic, i també malgrat que la seva vestimenta no va passar inadvertida — vestia un mono taronja típic de presó com el que porta al videoclip de la cançó 'Nacidos para creer'—, va ser un altre l'aspecte que més va destacar de la seva actuació.

El nou aspecte d'Amaia 

La gala s'emetia en directe per televisió, el que va significar que la gent des de les seves cases podia anar comentant-ho a través de Twitter, la xarxa social de les crítiques per excel·lència. Els espectadors ràpidament van apreciar un canvi en l'aspecte que presentava Amaia, el qual no va trigar a destacar a Twitter. I és que sembla que la cantant ha renovat la seva imatge amb una nova cara.

 

Amaia Montero durant la seva actuació als Premis Dial. | Jaleos

 

La cantant presentava uns pòmuls amb bastant més volum que abans, els quals li donen un aspecte poc natural i molt diferent al d'abans. Aquests canvis no han passat inadvertits a les xarxes socials i Twitter s'ha omplert de comentaris on els usuaris s'han mostrat sorpresos pel seu nou aspecte.

 

 

 

 

Una Amaia Montero molt més sexy 

Es tracta d'una nova imatge bastant recent, ja que ni a les imatges promocionals del seu nou CD ni al videoclip del seu single se l'ha vist així. El que sí que s'havia vist fins ara és que la cantant havia reaparegut amb una nova figura i un estil molt més sexy al d'abans, com es podia observar a les fotografies promocionals del seu nou CD.

 

 

Així doncs, i amb aquest nou aspecte, Montero va sorprendre a tots els seus fans que no van deixar d'afalagar-la. «Mare meva, què has fet? Estàs espectacular», «Estàs molt maca» o «diva», són només alguns dels comentaris que es poden llegir en algunes de les seves últimes publicacions. Uns comentaris que ara, amb el seu nou canvi, han deixat de ser tan positius i han passat a ser una mica més burlescos.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris