Nou escàndol reial: Victòria Frederica se salta les normes de la Covid-19 a Madrid

Victòria Frederica dona un nou disgust a la família reial en saltar-se les normes de prevenció contra el coronavirus durant aquest pont a Madrid

Victòria Frederica durant l'esdeveniment 'We Love Flamenco' a Sevilla
Victòria Frederica va sortir de festa per Madrid sense mascareta | GTRES
 
No és cap secret que els joves del nostre país no són gaire responsables amb les festes nocturnes, ja que no prenen cap mesura de precaució contra el coronavirus. La seva actitud irrespectuosa ha saltat als mitjans en més d'una ocasió i ja són moltes les veus que alerten que es convoquen festes en locals o pisos privats sense cap mena de distanciament ni mascaretes. 
 

Però aquest assumpte es fa més polèmic quan és un membre de la Família Reial qui ha respecta les normes de prevenció que estem intentant complir rigorosament la resta dels espanyols. I això és el que ha passat amb Victòria Frederica qui, un cop més, ha anat a una festa privada en la qual ningú portava mascareta

 

No és el primer disgust que dona a la Família Reial, i és que en l'últim any han estat diverses les sortides de to i polèmiques que ha protagonitzat la neboda de monarca, per a disgust de Letícia i Felip, que ja no saben què fer perquè no els esquitxi la seva mala conducta.

 

Unes imatges alarmants en ple estat d'alarma

L'enorme festa que s'ha celebrat a Madrid aquest pont ha generat una onada de crítiques. En els vídeos publicats a Twitter, es pot veure una celebració multitudinària que va tenir lloc a l'exclusiu barri de Salamanca de Madrid. En ple estat d'alarma, un grup de joves decidia convocar una festa en la qual el DJ Jorge Bárcenas i la seva xicota, Victòria Frederica, estaven convidats. Les imatges es van filtrar a través de la xarxa perquè alguns dels participants van decidir compartir-les. Tot i que en principi es va dubtar de la participació de la neta del rei Joan Carles, més tard se la va poder veure en 'stories' del seu perfil privat d'Instagram i imatges d'un dels DJ de la mateixa festa.

 

 

A més, en els vídeos en qüestió, es pot apreciar clarament la presència del seu nòvio, Jorge Bárcenas, que va voler acompanyar un amic DJ que punxava a la festa. Segons publiquen diversos mitjans, la festa s'hauria celebrat a la cerveseria-discoteca propietat de Luis Torremocha, força amic de Victòria Fredericai del seu germàFroilà.

 

Comentaris

envia el comentari