Letícia Ortiz al Palau de la Zarzuela durant la cerimònoa de recepció del COP25 UN Climate Change

La notícia familiar de la reina Letícia que sorprèn tothom

La seva mare hauria refet la seva vida amorosa després de 20 anys separada del seu exmarit Jesús Ortiz

Paloma Rocasolano ha trobat l’amor de nou, després de separar-se del seu exmarit Jesús Ortiz, ara fa 20 anys. La mare de la reina es troba en un moment immillorable, recentment jubilada, i amb 68 anys, percep una bona pensió de jubilació de 2.700 euros, gràcies a la seva feina d’infermera, que la va dur a esdevenir cap d’extraccions d’un ambulatori i directora del projecte Vacances Solidàries del Sindicat Gatse.

 

La mare de la reina du una bona vida, no li falta de res, i s’ha pogut comprar dos habitatges a la ciutat de Madrid gràcies a la bona posició econòmica de què gaudeix; a banda, té una vida molt tranquil·la i se la pot veure habitualment pel Palau de la Sarsuela visitant les seves nétes i la seva filla, un recinte on ella entra i surt pràcticament al seu aire.

  

Paloma Rocasolano, enamorada

En aquesta vida tranquil·la i assossegada però, ha entrat una nova persona que hauria despertat molts sentiments a Paloma Rocasolano, i que a més, hauria conegut gràcies al seu gendre, l'advocat irlandès que surt amb la seva filla Telma Ortiz. Tot hauria succeït arran de les contínues sortides que realitzen els tres, Telma Ortiz, la seva nova parella Gavin Bonnar, i Paloma Rocasolano, qui té una relació magnífica amb l’irlandès.

  

Tant és així que aquest l’hauria introduït en el seu cercle d’amistats i així hauria conegut la seva nova il·lusió, tal com assegura una persona molt propera al cercle íntim de la família: «És un home de la seva edat, culte, i que creiem que ha conegut a través de la seva filla Telma i del seu nòvio irlandès».

També et pot interessar...