Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge dels personatges de 'La Moderna', Íñigo desenfocat, unes esposes i el logo de la sèrie

El que és nou de 'La Moderna': la Policia deté un protagonista per un possible delicte

'La Moderna' sorprendrà aquesta tarda amb un gir inesperat que posa en perill un important personatge

El drama a la sèrie La Moderna no deixa d'intensificar-se i els recents episodis han deixat els espectadors sense alè. La detenció i la posterior desaparició de Carla són els temes centrals que mantenen l'audiència enganxada al televisor.

I avui, per si no n'hi hagués prou, es produirà un altre fet que deixarà sense alè els fans de La Moderna. Íñigo serà posat al disparador pel que ha passat amb la seva exparella. I un agent policial l'aturarà en els seus actes, no dubtarà a interrogar-lo i a qüestionar-lo.

Captura de 'La Moderna' amb la senyora Carla seriosa en vestit negre amb un mocador a les mans emmanillades
'La Moderna' donarà molt de joc a les seves trames després del que va passar amb Carla | RTVE

La desaparició de Carla: un misteri per resoldre a La Moderna

Des del començament de La Moderna, Carla ha estat un personatge crucial en la sèrie. Interpretada per Stéphanie Magnin, ella ha travessat nombroses dificultats que han mantingut els espectadors captivats. La seva desaparició sobtada ha deixat tothom en estat de xoc, especialment a causa de les circumstàncies singulars que l'envolten.

Carla, que estava en arrest domiciliari per la seva presumpta implicació en la mort de Jaume, s'ha esvaït per art de màgia. I això ha provocat que la seva mare, la senyora Bárbara, estigui desesperada per trobar pistes sobre el seu parador. Tot i que, després de conèixer que Íñigo va visitar la seva filla per culpar-la de l'accident de cotxe que va patir, té clar que ell en pot ser el responsable.

Íñigo sota sospita: el gir inesperat de La Moderna

Íñigo, un altre personatge central de La Moderna, s'ha vist embolicat en una situació complicada. Les pistes i acusacions han començat a assenyalar-ho com el principal sospitós de la desaparició de Carla. I aquest gir inesperat ha pres els espectadors per sorpresa i ha afegit una capa addicional d'intriga a la trama.

La relació entre tots dos sempre ha estat complexa, amb moments de proximitat i tensió. Aquesta dinàmica ha estat explorada en profunditat a la sèrie, cosa que ha fet que les acusacions contra ell, interpretat per Almagro San Miguel, hagin estat més impactants. Però és que, pel que sembla, és la darrera persona que la va veure amb vida i qui la va amenaçar seriosament.

Al capítol d'aquesta tarda un agent policial l'aturarà per interrogar-lo. Aquesta situació deixarà estupefacta Maite, la seva parella, però també la mateixa audiència. I és que quedaran a l'aire nombroses preguntes sobre la seva implicació en la desaparició de Carla i què passarà a continuació.

Captura de 'La Moderna' amb Íñigo mirant de banda amb camisa blanca i tirants al costat de Matilde mirant de banda i la brusa de colors i l'inspector de policia d'esquena
'La Moderna' ha posat en perill el protagonista | RTVE

Això sí, demà s'incrementaran encara més la tensió i els dubtes. El motiu és que apareixerà un cadàver al costat del riu.

La desaparició de la dona i les sospites sobre Peñalver generaran una sèrie de reaccions intenses tant dins com fora de la sèrie. Els personatges mostraran una àmplia gamma d'emocions, des de la desesperació fins a la determinació de descobrir la veritat. Aquestes reaccions afegiran profunditat emocional a la història i permetran explorar les relacions entre els personatges de manera més detallada.

L'audiència, per la seva banda, ha estat activa a les xarxes, compartint teories i especulacions sobre el que realment ha passat i sobre si el gestor de Madrid Cabaret és culpable. I la veritat és que hi ha teories de tota mena, incloses les dels personatges, com Jacobo, que creu que Carla simplement s'ha fugat per eludir la justícia.

Els pròxims episodis de La Moderna prometen estar plens d'emoció i revelacions. I l'audiència està ansiós per veure com es desenvoluparà la investigació i si es descobrirà la veritat. La ficció ha establert un alt nivell d'expectativa i tothom està desitjós de veure com es resoldrà aquest misteri.