Nou moment de tensió entre Letícia i la reina emèrita Sofia

Va ser a la sortida de la missa de Pasqua, aquest passat diumenge

Són molts els que asseguren que la reina Letícia i la mare del rei, Sofia, no tenen una bona relació. Fins al moment tot eren només rumors i no hi havia cap prova que ho corroborés. En els darrers dies, però, dos moments protagonitzats per totes dues han sortit a la llum i sembla que han aconseguit consolidar una mica més aquests rumors.

 

Després del moment viscut a Palma de Mallorca, quan Letícia no va deixar fer-se una foto a Sofia amb les seves nétes i a més va apartar la mà de la reina emèrita de la seva filla, ara ha sortit a la llum un altre.

 

Poc després de la missa de Pasqua, la família va sortir a l'exterior del temple, allà Sofia va fer un petó al front a la seva néta Elionor. Va ser llavors quan Letícia va tenir un altre petit gest que ha generat polèmica. La reina va netejar el front de la seva filla, just on Sofia li havia fet el petó, amb un gest prou dissimulat, però que tothom va veure.

Mala relació entre Letícia i Sofia

És un altre possible menyspreu de la reina a Sofia, un dels que ja ha indignat a importants personalitats, com per exemple a Marie-Chantal de Grècia, neboda de la reina emèrita. Ella assegurava a Twitter que «cap àvia mereix aquest tracte» i que la reina ha ensenyat «la seva veritable cara».

 

Sofia sempre s'ha queixat de què no veu a les seves nétes tant com li agradaria, de fet, s'ha arribat a dir que ho té prohibit, una cosa que contrasta molt amb la relació de l'àvia materna amb les dues nenes. Paloma Rocasolano pot visitar-les quan ella vol i a més sempre és ben rebuda.

 

 

Alguns periodistes propers a la Casa Reial asseguren que aquests problemes entre Letícia i Sofia són com a conseqüència del suport de la reina emèrita a la infanta Cristina després que sortís a la llum el cas Nóos, un fet que ha portat grans tensions a tota la família.Comentaris

envia el comentari