Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

El problema de Mila Ximénez en plena lluita contra el càncer: la seva filla

Mila Ximénez ha estat ingressada mentre la seva filla era a Amsterdam

Aquest dilluns, 29 de març, Mila Ximénez ha estat ingressada a l'Hospital de la Luz de Madrid per complicacions en el seu càncer de pulmó. La revista 'Semana' ha afirmat en exclusiva que l'entorn més proper de la col·laboradora està molt preocupat pel seu estat de salut. Segons assenyalen aquestes fonts, Mila ha comptat amb la companyia del seu germà i la seva cunyada, que han estat amb ella en tot moment. 

Mila compta el suport de tots dos familiars, però ha trobat a faltar la presència de la seva filla Alba, que ha estat obligada a tornar a Amsterdam per complir amb les seves obligacions laborals. Tot i això, no es descarta que Alba torni a Madrid per estar amb la seva mare, que ja ha sortit de l'hospital.

Mila ha estat ingressada a l'hospital

Segons la revista 'Semana', Mila Ximénez podria haver ingressat a l'hospital després de conèixer els resultats d'unes proves que estava esperant. De fet, amb aquestes proves ha de decidir si vol seguir amb el tractament o continuar sense el tractament fins que el cos aguanti.L'equip mèdic decidia ingressar Mila immediatament, sense informar públicament quin era el motiu de l'ingrés. Haurem d'esperar per veure com evoluciona, ara que ja ha superat un nou ingrés a l'hospital i ha pogut tornar a casa.


Els companys de 'Sálvame' envien missatges de suport

D'altra banda, Mila Ximénez segueix rebent missatges de suport d'amics i col·laboradors de 'Sálvame'. De fet, aquest dimecres, Kiko Hernández ha publicat un text a Instagram en què desitja que la col·laboradora es recuperi ben aviat.

Belén Esteban també ha volgut enviar-li un emotiu missatge i ha publicat una fotografia de les dues amb Raúl Prieto, director de 'Viva la vida', en una de les seves últimes reunions. Belén i Mila mantenen una molt bona amistat i 'la princesa del pueblo' està molt preocupada per la seva amiga. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tres setmanes sense aparèixer a 'Salvame'

L'absència de Mila Ximénez als platós de televisió ja suma 21 dies des de l'última vegada que vam poder veure-la compartint programa amb els seus companys. Així doncs, el 10 de març va ser l'últim dia que vam poder veure Mila en un plató de Mediaset. L'exparella de Manolo Santana va reaparèixer el 2 de març després d'un llarg temps sense treballar a 'Sálvame', però s'ha vist obligada a abandonar el programa de nou.

El 2 de març, Mila va explicar que estava a l'espera d'uns nous resultats sobre el tractament que havia dut a terme en els últims mesos. De fet, va confessar que hauria de decidir si continuar amb el tractament o viure sense tractament fins que el cos aguanti. 

Mila va sorprendre tothom quan va afirmar que no tenia molt clar quina decisió prendria, ja que el tractament és molt dur i potser prefereix seguir lluitant sense el patiment del tractament. Caldrà esperar per veure com evoluciona.