María José Campanario rient

María José Campanario té un nou projecte: Aviat la veuràs a la televisió

La dona del torero es convertirà en protagonista d'un projecte molt ambiciós

Belén Esteban ha rebut una notícia que li ha deixat sense alè. La seva íntima enemiga, María José Campanario, tornarà al món televisiu. I és que és un dels personatges més perseguits per la premsa del cor.

Tots els seus moviments generen una gran repercussió, i molts programes es barallarien per treballar amb ella. Campanario sempre ha defensat ser una dona independent. Així mateix, va estudiar odontologia per no haver de dependre de la fama del seu marit.

Tanmateix, ha participat en el món de l'espectacle en comptades ocasions, on l'última vegada va ser a 'Dos parejas y un destino', de TVE. I ho va fer de la mà de Jesulín d'Ubrique, encara que la seva nova intervenció res tindrà a veure amb el torero.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La mare de Julia està disposada a tot per brillar amb llum pròpia. Fa unes setmanes, va ser enxampada a les instal·lacions d'Antena 3. I, segons certes teories, podria participar a 'El Desafío' o a 'Mask Singer'.

No seria d'estranyar que aquesta informació li hagi semblat malament a 'la princesa del poble'. Les dues mantenen una rivalitat històrica, i ara hauran de compartir per un mateix premi: el reconeixement del públic.

Els detractors de l'odontòloga garanteixen que el seu somni és tenir una trajectòria com la de Belén Esteban. No obstant això, no té carisma suficient per seduir l'audiència.

En el seu nou repte podrà demostrar que estan equivocats. I és la revista 'Semana' la qual té tots els detalls d'aquest nou projecte. D'altra banda, és sabut que el clan Janeiro ha estat en boca de tots en els últims mesos.

Arran que la filla petita del torero complís la majoria d'edat, ha estat disposada convertir-se en una estrella. Encara que María José insisteix que la seva petita no vol lucrar-se de la premsa rosa. No obstant això, està treballant de 'influencer' i molts mitjans es fan ressò de les seves col·laboracions.

La dona de Jesulín fa tremolar al seu gran rival

Campanario i el seu marit van concedir una entrevista a 'Hola!'. Allà van pregar respecte per a la jove i van assegurar que era una nena tímida i independent. Tot i això, l'equip de 'Sálvame' ha demostrat que no estaven explicant la veritat.

I és que hi ha molta gent desitjant parlar de Julia. Per tant, el retorn televisiu de la dona del torero estarà marcat per aquest escàndol. Fins i tot, potser vol donar certes explicacions abans de començar la seva aventura mediàtica.

Això sense esmentar que també haurà d'enfrontar-se a la tertuliana de Telecinco. Belén Esteban, recentment, ha iniciat una nova guerra contra Jesús Janeiro. En aquesta ocasió pel suposat tracte de favor que rep la germana d'Andrea.

El destre li ha facilitat un pis i amb la seva primogènita no té cap detall. No obstant això, és cert que cada mes li envia diners: 1.200 euros en concepte de manutenció.

Però, Belén Esteban considera injust que la 'influencer' es beneficiï de determinats luxes, ja que Jesulín mai ha estat tan atent amb la seva primogènita. De fet, molts periodistes responsabilitzen d'aquest atreviment a María José.

Encara que aquesta mai ha donat explicacions al respecte, perquè ha preferit mantenir-se en un segon pla. I les poques vegades que ha parlat ho ha fet d'una forma discreta. De fet, gran part de les seves intervencions han sigut a la revista 'Hola!' i ha cuidat molt la seva forma d'expressar-se.

Però ara i gràcies a 'Semana', coneixem que la seva vida mediàtica està a punt de fer un gir de 180 graus. La nora de Carmen Bazán treballarà en televisió, en un projecte bastant ambiciós.

És la primera vegada que es converteix en protagonista de la petita pantalla, almenys de forma directa. Doncs, alguns dels seus familiars sí que han participat en programes de Telecinco.

Així mateix, Remedios Torres, la seva mare, va ser entrevistada per Jorge Javier Vázquez. I fins i tot va estar negociant per convertir-se en el fitxatge estrella d'una de les edicions de 'Supervivientes'.

D'altra banda, la madrastra d'Andrea mai ha confiat en el seu propi talent televisiu. Per aquest motiu, s'ha refugiat darrere dels Janeiro i ha decidit dedicar-se a la seva carrera com a odontòloga.

No obstant això, l'oferta que ha rebut l'omple d'il·lusió. Així que ha perdut la por al rebuig i està disposada a seguir els mateixos passos que 'la princesa del poble'. Li acabarà robant el seu regnat?