TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

El nou restaurant que obrirà Piqué a Barcelona disposa d'unes espectaculars vistes

L'establiment estarà al terrat que hi ha entre l'hotel W i la seu de Desigual
Imatge de la platja de la Barceloneta, vistes de les quals gaudirà el restaurant de Piqué | Twitter (@NoLimitHostels)

 

Gerard Piqué continua en la seva línia. Després de perdre l'hamburgueseria 'Yours', ara ha decidit emprendre un altre negoci culinari que està situat en un lloc molt privilegiat de la capital catalana.

 

L'establiment es trobarà al terrat que hi ha entre l'hotel W Barcelona i la seu de Desigual i oferirà unes vistes espectaculars de la platja de la Barceloneta, del Port Vell i del nou port esportiu Marina Vela. El restaurant ocuparà el lloc d'un edifici d'oficines conegut com a 'Ocean' que té set plantes i l'amo de la firma de moda mencionada, Thomas Meyer, el va ficar en lloguer.

'Blue Spot' és el nom del nou restaurant des d'on es podran obtenir vistes de 360 graus. L'obertura serà possible gràcies a la col·laboració d'un dels grups barcelonins més importants en l'àmbit de la restauració, el 'Grupo Tragaluz'. A més, el seu cofundador, Tomás Taruella, posseeix un dels restaurants més pròspers de Barcelona.
El local de Piqué serà el buc insígnia del grupaixí com ha pogut saber el diari 'Expansión'.

 

No obstant això, el defensa del Barça és tan sols un dels socis financers, ja que el restaurant va de la mà de la cadena 'En Compañía de Lobos', de la qual és propietari Tarruella. D'altra banda, al Registre Mercantil, el futbolista consta com a conseller, però la inversió seria del seu pare, Joan Piqué.

 

El seu anterior negoci culinari va tancar

Piqué era soci principal de l'hamburgueseria Yours, situada a l'Eixample de Barcelona, i en nombroses ocasions va fer publicitat del restaurant penjant fotografies a les xarxes socials junt amb la seva parella o, fins i tot, amb altres famosos. A més, a l'entrada hi havia un cartell promocional dels partits del Barça. Tot i això, no va aconseguir tirar endavant el negoci i va haver de tancar.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris