La periodista i col·laboradora Gema López passejant a Madrid l'any 2019

El nou retoc estètic de Gema López que té lletra petita

La col·laboradora ha confesat haver-se fet el mateix retoc que Jorge Javier i Diego Matamoros

Si en alguna cosa destaquen físicament tots els col·laboradors de 'Sálvame' és en el gran nombre de retocs estètics que es fan tots els anys. De fet, aprofitant això, fa un parell de dies, durant un dels programes, el plató de Telecinco es va convertir en un confessionari on van confessar els seus complexos millor guardats.

Alonso Caparrós, per la seva banda, va revelar que no li agrada com té els glutis. «És que aquesta part —la inferior— la tinc caiguda i no m'agrada, per això no em miro cap a baix». Després d'aquesta confessió, el col·laborador li va preguntar a María Patiño quins exercicis li recomanaria per a tonificar aquesta zona. La presentadora de 'Socialité' sense cap vergonya li va mostrar les rutines per a glutis que l'ajudarien a millorar aquesta zona.

No obstant això, un altre dels presents durant el programa també va compartir amb Alonso Caparrós que una altra solució possible era la cirurgia estètica: «Sí, és el que s'ha fet Diego Matamoros».

Efecte 'push up' per a glutis

«Des de fa un temps estic fent una remodelació corporal total», va manifestar el fill de Kiko Matamoros fa unes setmanes sobre els seus nous retocs. «Ara he provat l'efecte 'push up' per a elevar i redensificar els glutis. M'he fet el 'Thermage', una radiofreqüència molt potent que ajuda a generar més col·lagen, tibant i reafirma».

I no és l'únic que s'ha fet aquesta cirurgia. Jorge Javier va confessar que ell també li ho va fer: «Això m'ho he fet jo també, però dol». Sembla que el retoc estètic en els glutis és un que està de moda entre els col·laboradors de 'Sálvame', perquè Gema López també va manifestar haver-se fet el mateix tractament.

«Jo també m'ho vaig fer i dura només un any», va revelar la col·laboradora durant el programa, que es va convertir en un confessionari, on els presents van explicar quines eren les cirurgies per les quals havien passat. Sens dubte, la que es va emportar el rècord de més persones va ser el retoc estètic per a elevar els glutis pel qual han passat Jorge Javier, Diego MatamorosGema López.