Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne

Nou revés per a Bertín: Fabiola, en contra de la seva última decisió

Fabiola Martínez parla sobre la seva nova vida sense Bertín Osborne

Com ja es va informar fa unes setmanes, Bertín Osborne i Fabiola Martínez han decidit separar-se i agafar camins diferents després de 20 anys de matrimoni. Ara bé, des d'un primer moment han volgut deixar clar que la ruptura ha estat de mutu acord. 

Fabiola Martínez no vol dependre de Bertín

Sorprenentment, Fabiola ha volgut trencar el seu silenci i deixar-se entrevistar per la revista '¡Hola!', on ha confessat que encara no han signat el divorci. «No hem signat el divorci perquè Bertín vol donar-me més del que jo vull rebre. No vull que em mantinguin. Bertín ho fa amb afecte i amb ganes d'ajudar, però a mi això em fa sentir que és un compromís i jo no vull tenir aquest vincle. Que ho faci pels seus fills». La model assegura que no vol dependre de la seva exparella per tirar endavant, sinó que pretén buscar-se la vida per si mateixa.

«No vull tenir aquest vincle de dependència, per això busco un pis que pugui pagar i en el qual també  visquin els meus pares, que depenen de mi», ha assegurat. «Estic contenta perquè, per fi, estic reprenent coses que havia deixat de banda per dedicar-me a la meva família. La família segueix sent el primer, però tinc més temps i això em fa estar il·lusionada».

A més, ha confessat com va ser el moment en què es van adonar que relació havia acabat. «El confinament ens va permetre regalar-nos un comiat dolç. T'adones que hi ha coses que fallen i que no es poden canviar. Si haguéssim arribat al límit, tothom hauria patit».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Pel que fa al divorci, Bertín vol donar-li coses que ella no està disposada a acceptar: «No hi ha cap problema amb el divorci, només hem d'acabar d'acordar tots els detalls, com el temps que ens correspon amb els nens i les nostres responsabilitats».

A més, explica que tenien projectes pensats, però que lamentablement ara ja no podran complir. «Vam tenir la idea de construir una casa adaptada per a Kike -el seu fill va néixer amb una lesió cerebral que li impedeix créixer amb normalitat-, però finalment no podrem construir-la». D'altra banda, l'exparella va patir molt durant el confinament perquè Kike és una persona de risc i va donar positiu en coronavirus, però va resultar ser asimptomàtic.

Els seus fills van estar d'acord amb la ruptura

Molta gent opina que la ruptura ha estat com un tsunami, però Fabiola discrepa i assegura que va ser una decisió molt meditada. «No ha estat un tsunami, ha estat una cosa que anava passant a poc a poc i que finalment dius: 'Estic veient on arribarem i no m'agrada'. Vam prendre la decisió a temps».

«El pas més difícil va ser comunicar-ho a la família. Carlos -el fill petit de 13 anys-, em va sorprendre molt. Em va dir que s'ho imaginava perquè no ens veia bé, i això em va relaxar molt perquè volia dir que estàvem prenent la decisió correcta».

Fabiola ha volgut deixar molt clar que ella vol volar per si sola, i que no creu en la idea clàssica que afirma que cal tenir un home per poder tirar endavant. 

«Em fa pena perquè és com no aconseguir un projecte de vida que tenia planejat, però, d'altra banda també cal prioritzar el camí i no donar tanta importància a la meta. No val tot. La meta quina és? Envellir juntets i viure tranquils i esperar que arribin els nens. Això està molt bé, amb ell o sense, si tu et veus així en un futur, és acompanyada o sola», manifesta Fabiola.