IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El nou xicot de Carmen Martínez Bordiú es queda fora de l'esquela de Carmen Franco

La família no està d'acord amb aquesta nova relació de Bordiú

Timothy McKeague con Carmen Marínez Bordiu, en un acto público
Timothy McKeague amb Carmen Marínez Bordiú, en un acte públic| 'Europa Press'

La família Franco no acaba d'acceptar la nova parella de Carmen Martínez Bordiú. De fet, sembla que Bordiú ha rebut una desagradable sorpresa per part dels seus, i és que Timothy McKeague, exatleta i nou xicot de Carmen, ha quedat fora de l'esquela que els Franco van elaborar després de la mort de Carmen Franco. 

L'australià, que és uns 34 anys més petit que Carmen, no agrada a la família del dictador, i és per això que han optat per prescindir de Mckeague a l'esquela de la filla de l'única filla de Francisco Franco. 

Un detall que no ha agradat gens

 

Una publicación compartida de Luis Alfonso de Borbón (@luisalfborbon) el

Tot això podria quedar simplement en una anècdota, i la família es podria justificar en la falta d'espai. Ara bé, el que més ha cridat l'atenció és que la família ha aconseguit incloure tots els fills de Carmen Franco, així com algunes de les parelles de tots ells.

Segons informa la revista 'Semana', en el text apareixen Rafael, el marit de Mariola, i Miriam, la dona de Francisco. Una parella que alguns asseguren que passa per un mal moment amorós, ja que van anunciar la seva separació, tot i que més tard van retirar la demanda de divorci. 

En la mateixa esquela també es poden llegir els noms de Josefina, l'exdona de Cristóbal, així com Claudio, el marit d'Arantxa. A més, també hi apareix el nom de Marta, l'actual parella de Jaime Martínez-Bordiú. Tots menys un, molt important, el de Timothy McKeague, el nou xicot de la netíssima. 

Timothy McKeague, un conegut exatleta

Nascut a la ciutat australiana de Perth fa 32 anys, Mckeague és un exatleta que va conèixer la filla de Carmen Franco a la Costa Blava. «Ell estava treballant per a un amic meu. Jo arribava molt cansada perquè m'havien canviat de casa a Madrid, i estava malament físicament», va explicar Bordiú en una entrevista a 'Corazón' de TVE. 

Amb tot, van ser aquestes condicions físiques les que van «obligar» Bordiú a demanar consells a l'australià. «Així que ell em va posar en forma: vam caminar molt, vaig fer ioga amb ell... i ens vam anar coneixent. Després va venir a Madrid i vam anar de viatge. Així va començar tot», va dir llavors Carmen. Uns anys abans de conèixer la néta de Franco i després de deixar l'esport,


Comentaris

envia el comentari