Els nous productes de Lidl per aquesta primavera

La cadena alemanya espera que es converteixin en un èxit de vendes

Lidl
Imatge d'arxiu dels supermercats Lidl.  | Cedida

El final de les rebaixes d'hivern representa un clar indicatiu que la temporada de primavera està a punt d'arribar. Conscients d'aquesta etapa, les principals marques de roba i cadenes de supermercats ja han començat a oferir els seus nous productes per atreure els clients. I els supermercats Lidl són els que estan més especialitzats en aquesta dinàmica. 

Així doncs, la multinacional alemanya ja ha presentat els increïbles llançaments que oferirà en6 gammes de productes diferents. De fet, s'espera que tots ells es converteixin en les grans estrelles dels supermercats, atraient els clients per la seva qualitat, preu accessible i utilitat.

Aposta per la jardineria

Aquest any, Lidl sembla que aposta fort per la jardineria. I és que la cadena de supermercats oferirà una gran varietat de productes per a millorar les àrees verdes de les llars. Així doncs, dins dels descomptes que habitualment ja oferia Lidl, ara també trobarem un primer catàleg amb la gran varietat d'alternatives per als clients, entre les quals destaquen els guants especials per a jardineria, els polvoritzadors, les serres, les mànegues, les tisores i altres productes per al procés de la cura de les plantes. 

A més, i a partir de 49 cèntims, també es podran trobar llavors de flors i verdures, bulbs, plantes permanents, arbres fruiters, així com un mini hivernacle.

Imagen de semillas de aquilegia alpina

Imatge de les llavors d'aquilègia alpina. | Lidl

Carns i vins

Per als amants dels productes gurmet, especialment per aquells que gaudeixen d'un bon tall de car acompanyat de millor vi, Lidl també ofereix múltiples alternatives. Entre les quals destaquen el rellom, l'entrecot i el llom baix, els quals compten amb ofertes especials durant els primers dies de març.

Imagen del lomo bajo

Imatge del llom baix. | Lidl

I que seria d'un bon tall de carn sense el millor dels acompanyants: una copa de vi. Per això, la cadena de supermercats també ofereix promocions per a Azpilicueta, Velada, Venta Morales, La bien pintá, Siglo o Fincas de lebrel, alguns dels millors vins que es poden trobar als supermercats Lidl. 

 

Amants de la moda

Finalment, Lidl també oferirà grans alternatives pels amants de la roba. Una gran varietat de samarretes personalitzades, així com accessoris de costura i altres ofertes tèxtils seran un dels grans reclams del supermercat durant aquesta primavera.


Comentaris

envia el comentari