La nova afició de Laura Matamoros que ens deixa sense paraules

La filla de Kiko Matamoros ha fet pública la seva nova afició

Laura Matamoros amb un fons de color negre i sense mirar a càmara
La nova afició de Laura Matamoros que ens deixa sense paraules | Catalunya Diari

Tot i que la moda i la fotografia és el primer que ens va venir al cap quan ens vam assabentar que Laura Matamoros té una nova afició, la veritat és que el nou 'hobbie' de la 'influencer', filla de Kiko Matamoros, no té res a veure amb això.

Laura Matamoros s'inicia en el món del golf

La jove ha compartit a través de les seves xarxes socials el seu nou passatemps: el golf, un esport amb molta classe i estil. «Volia explicar-vos una cosa, i és que he començat a jugar a golf. Però soc una miqueta desastre», deia en les històries del seu compte oficial d'Instagram.

Laura Matamoros acaba d'entrar en el món del golf, tan sols ha fet tres classes. «Podeu imaginar-vos com li dono a la bola. Un escàndol!», deia, fent referència a la seva poca destresa en aquest esport, encara que això no impedeix que vagi als entrenaments amb ganes i energia.

El golf és un esport que t'obliga a tenir una concentració excel·lent i, al mateix temps, molta tranquil·litat. No és una disciplina fàcil, però la filla de Kiko Matamoros està disposada a aprendre-la. Així mateix, Laura Matamoros també ha volgut ensenyar als seus més de 920.000 seguidors les conseqüències d'haver començat a practicar golf: li ha sortit una ampolla al dit índex. «El meu professor diu que és perquè em queda una mica gran el guant», explicava al vídeo.

El golf és una mica complicat al principi, però això no és un problema per a la filla de Kiko Matamoros, que s'ho està prenent amb tota la calma i amb molta diversió. 

Laura Matamoros practicant golf
Laura Matamoros practicant golf | Instagram

Pensem que Laura Matamoros ha escollit aquest esport per desconnectar de totes les polèmiques i així relaxar-se. Ella i el seu nòvio, Benji Aparicio, acaben d'inaugurar un nou restaurant on la jove, de tant en tant, dona un cop de mà amb les taules. A més, la filla de Kiko Matamoros està travessant un gran moment professional amb la seva carrera com a 'influencer' i el nou negoci que ara té amb la seva parella, a més d'un gran moment també a nivell personal, al costat del seu fill Matías, de dos anys.


Comentaris

envia el comentari