rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una jove rossa, la possible nova amistat especial d'Alberto Isla

Rafa Mora ha explicat a ‘Sálvame’ que l'exconcursant de ‘Supervivientes’ ja hauria trobat substituta per a la mare del seu fill
Alberto Isla i Chabelita en un fotomuntatge | Catalunya Diari

 

Les relacions amoroses dels famosos són una contínua muntanya russa, prova d'això són Isa Pantoja i Alberto Isla. Fa tan sols uns dies que tots dos van decidir acabar  amb la seva relació sentimental, va ser hores després del bateig del fill que tots dos tenen en comú, el petit Alberto.

 

Durant la cerimònia la parella va tenir diversos moments de tensió que van acabar desembocant en una separació, aquest cop a causa de les contínues discussions i desavinences que tots dos han tingut després què Isla fos expulsat de 'Supervivientes 2018' i tornés a Espanya des d'Hondures.

 

Precisament va ser al concurs on es van prometre. Allà mateix van celebrar el seu casament, va ser una cerimònia a la platja, tot i que més aviat va ser només un acte representatiu. Després van prometre casar-se oficialment a Espanya, cosa que finalment no sembla que estiguin disposats a complir, ja que, ara per ara, han deixat de ser parella.

Nous amics després de la separació

Aquesta nova separació entre la filla d'Isabel Pantoja i Alberto Isla ha estat molt sonada i ha fet que tots dos hagin buscat diferents persones de les seves vides que els ajudin a superar la situació. Chabelita va decidir viatjar amb les seves amigues a Mykonos i París per tal de desconnectar, però el seu ex ha anat més enllà. Alberto ha aprofitat bé el temps i ja ha trobat una substituta per la mare del seu fill.

 

Segons informació de Rafa Mora a 'Sálvame', Isla hauria conegut una noia que podria ser la seva nova il·lusió, ara que, definitivament, la seva relació amb Chabelita no té cap futur.

 

Alberto Isla, amb una jove rossa

«Alberto Isla ha buscat substituta a Isa Pantoja», van ser les paraules de Rafa Mora, però no les úniques. L'extronista va afirmar que tenia al seu telèfon mòbil una imatge de la suposada nova conquesta de l'ex de Chabelita, segons ell una jove «molt guapa» i de cabell ros.

 

Quan Mora deia això, Paz Padilla i la resta de col·laboradors de Telecinco s'apropaven ràpidament a ell per veure a la nova il·lusió d'Alberto, encara que, el que no han pogut fer ha estat mostrar el seu rostre a la televisió, de moment qui és encara és un misteri.

 

Qui sap si finalment aquesta nova 'amiga' d'Alberto Isla haurà entrat a la seva vida per quedar-se o qui sap si només és algú que hi estarà de forma temporal. Tampoc no està clar que Chabelita i Alberto Isla no tornin a reconciliar-se, tenint en compte el seu historial.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris