Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues plorant

Nova baralla familiar a les Campos: vergonyós altercat en una botiga de mobles

Terelu Campos s'ha assabentat per televisió de l'última gran esbroncada d'Alejandra Rubio i la seva parella

Les Campos tornen a ser notícia. Altre cop, un membre d'aquest famós clan ha estat protagonista d'una nova disputa familiar. Feia setmanes que la família de Terelu Campos estava tranquil·la.

Terelu prenia el te al costat de María Patiño i la seva germana còmodament, evitant les polèmiques de 'Sálvame'. Alejandra, la filla, apareixia a 'Viva la Vida' els caps de setmana i no es mullava en res. María Teresa Campos, a casa, fent ganxet.

Però la tranquil·litat s'ha acabat. Alejandra Rubio ha estat enxampada en una gran zona comercial protagonitzant una forta discussió amb el seu xicot.

La filla de Terelu Campos s'ha tornat a situar al centre de totes les mirades després de la darrera discussió pública. Encara que, aquesta vegada, les seves diferències amb Carmen Borrego no hi han tingut res a veure. Almenys per ara.

Terelu Campos i Alejandra Rubio
Terelu Campos s'assabenta de la gran discussió d'Alejandra Rubio i el seu xicot.   | GTRES 

Segons va avançar 'Socialilé' diumenge, la col·laboradora de 'Viva la Vida' i el seu xicot Carlos Agüero han estat el centre d'atenció del cap de setmana. Van ser enxampants discutint fortament en una botiga de mobles.

«Ella estava molt enfadada i ell tenia l'actitud de voler anar a jugar a futbol amb els amics. No tenia ganes d'anar a comprar mobles per anar a viure amb la seva parella, és clar. Més que la parella, semblava la seva mare», ha assegurat un dels testimonis.

Terelu Campos s'assabenta de l'última crisi d'Alejandra Rubio i la seva parella

Terelu Campos s'ha assabentat per la televisió de l'última discussió entre la seva filla i Carlos Agüero. Segons ha avançat el programa 'Socialité', va tenir lloc dins d'una botiga de mobles.

«Van sortir molt afectuosos a comprar mobles i, de sobte, va esclatar una discussió monumental entre ells. El motiu, tal com explica un dels testimonis, és que el seu xicot no feia gens de cas a les decisions que havien de prendre», ha assegurat Giovanna González.

Segons la periodista, al jove «li era igual el color del sofà, de les catifes... Ell estava en una manera passota». També ha assegurat que, al principi, la filla de Terelu Campos va passar per alt l'actitud de la seva parella. Però hi va haver un moment en què ja no es va poder contenir més.

Terelu Campos i Alejandra Rubio entrant al tanatori per la mort de Verónica Forqué
Terelu Campos i la seva filla Alejandra Rubio. | GTRES
 

«Amb tot, ella va explotar i van començar a discutir. Els que eren allà present no els van poder treure els ulls de sobre».

El programa de Telecinco ha tingut l'oportunitat de parlar amb una de les persones que hi havia quan Alejandra Rubio i la seva parella van començar a enfadar-se.

Un dels testimonis ha assegurat que el motiu de la discussió va ser la compra d'un dels mobles. Tot apunta que la jove parella ha pres la decisió de mudar-se junts a una nova llar.

«Alejandra, la filla de Terelu Campos, estava amb el seu xicot, comprant. La sensació que donaven era d'una parella en crisi», ha començat narrant. «L'única que aportava opinió sobre què comprar era ella. Alejandra li preguntava: 't'agrada aquest sofà?' I ell doncs això... Mostrava indiferència total».

Segons ha apuntat el testimoni, Alejandra Rubio es va enfadar amb ell i li va dir que ja n'estava farta. «Digues alguna cosa que estic molt estressada... No puc més», li va retreure amb duresa la tertuliana.

La tensió entre ells era tan forta que tots els que eren a la cua es van girar a veure qui eren els protagonistes de la discussió. Sens dubte, aquesta situació no ha estat plat de bon gust per a Terelu Campos ni per a la resta de la família.

Alejandra Rubio explica què va passar

Alejandra Rubio no ha volgut deixar passar l'ocasió per explicar què va passar en aquelles botigues de mobles. Durant l'emissió de 'Viva la Vida' d'aquest diumenge, 20 de febrer, la filla de Terelu Campos ha donat la cara.

A la col·laboradora del format li fa «molta gràcia» aquesta informació perquè no és res més lluny de la realitat. «No sé d'on s'ho treuen, no vam discutir per cap moble perquè ja els teníem elegits, simplement vam anar a encarregar-los».

Alejandra Rubio i el seu nou xicot Carlos Agüera.
Alejandra Rubio i el seu nou xicot Carlos Agüera. | Europa Press 

Amb aquestes paraules, la tertuliana ha confirmat que els mobles són per a casa seva. Alejandra Rubio i Carlos Agüero estan a punt d'estrenar el seu nou niuet d'amor. «Ja vivíem junts, però hem decidit mudar-nos a una casa més gran, a prop d'on viu la meva mare», ha aclarit en directe.