Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia podrien ser la nova parella del 2022.

La nova conquesta d'Iñaki Urdangarin molt més jove que Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin compartiria el seu cor entre Ainhoa Armentia i una noia de 29 anys

Telecinco ha anunciat amb magnificència una bomba relacionada amb la mediàtica separació d'Iñaki Urdangarin. Ahir mateix, només començar el programa, 'Sálvame' destapava una informació que feia tremolar els fonaments de casa seva.

Si ja cridava l'atenció tot el que ha sortit a la llum sobre aquest tema, ara Telecinco ha anunciat una gran 'bomba' que afecta la vida d'Iñaki Urdangarin. I evidentment, el que va revelar-se ahir a tarda a l'espai de 'Mediaset' afecta molt la seva actual parella, Ainhoa Armentia.

Imatge d'uns reporters seguint Ainhoa Armentia pel carrer
Ainhoa Armentia no seria l'única dona a la vida actual d'Iñaki Urdangarin | GTRES

Sí, perquè, per si no n'hi hagués prou, el que ja s'ha explicat sobre la relació sentimental de l'exjugador d'handbol i la comptable Ainhoa Armentia, 'Sálvame' ha fet un pas més.

A les 16:50, la presentadora de 'Sálvame Lemon Tea' treia a la llum un testimoni que deixava Maria Patiño sense reacció. Segons la informació que ha llançat el programa de Telecinco, la basca no seria l'única dona a l'actual vida d'Iñaki Urdangarin. Així és, la comptable vitoriana podria tenir una rival molt dura per guanyar-se el cor de l'exesportista.

Iñaki Urdangarin estaria sortint amb una noia de 29 anys

El testimoni consultat per 'Sálvame' no deixa dubtes que l'exduc de Palma no estaria sortint únicament amb la comptable de Vitòria. I és que, segons apunta aquesta persona, l'exesportista compartiria el seu cor amb una dona de classe alta molt més jove que Ainhoa Armentia.

Imatge d'Iñaki Urdangarin amb la mascareta posada i atenent a la premsa
Iñaki Urdangarin podria compartir la vida amb més d'una dona | GTRES

«Conec Iñaki Urdangarin perquè freqüento la casa d'una amistat molt íntima de la infanta. I per mi, sempre que hem quedat amb ells en grup, la infanta ha estat una senyora. És molt simpàtica i molt discreta», començava dient aquest testimoni a 'Sálvame'.

Sobre com era la seva relació amb la filla de l'emèrit fins fa poc temps, sostenia que «la relació de tots dos és natural. La tracta com si no hi hagués cap problema entre ells», prosseguia aquest conegut del matrimoni.

En ser preguntat per si l'exjugador d'handbol tracta amb afecte la filla del rei emèrit, aquest era molt contundent: «No, que va. Iñaki no és embafador ni afectuós, ni detalls d'algun frec, res d'això».

«Urdangarin porta amb aquesta noia des d'abans d'entrar a la presó»

«Jo sé que Iñaki Urdangarin està amb Ainhoa Armentia i amb una altra persona que ha conegut a Suïssa. Jo soc molt amiga d'aquesta persona i sé què hi ha, això va d'anys, i porten des d'abans que entrés a la presó de Brieva. Això ja era com un tonteig de tota la vida», sostenia entre rialles aquest conegut d'Iñaki Urdangarin i Cristina.

«No és una relació estable, però han flirtejat molt. Ella és una noia espanyola de 29 anys i actualment no hi està treballant. Això sí, ella és una noia de classe alta i no es mou per ambients que no estiguin d'acord amb les seves possibilitats», prosseguia.

Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin, al focus de la notícia | Europa Press

Finalment, el testimoni d'aquesta possible nova conquesta d'Urdangarin assegura que «la infanta no té ni idea d'aquesta relació. I ni se li passa pel cap amb aquesta noia», sentenciava.

D'altra banda, i més enllà que compagini relacions, hi ha periodistes com Pilar Eyre, que asseguren que la seva relació amb Ainhoa Armentia va vent en popa.

Sí, i és que per a aquesta cara habitual de Telecinco, tots dos aposten per aquesta relació i assegura que «no és una febre d'un cap de setmana». A més a més, Eyre creu que no «deixarà a l'estacada» la seva xicota basca per tot el que ha patit per ell aquestes últimes setmanes.