La nova i curiosa oferta de treball a Nova Escòcia

Cal complir una sèrie de requisits per optar al lloc, com ser amable i servicial

La nova i curiosa oferta de treball a Nova Escòcia. | Facebook

Ja existeix el treball perfecte per a aquell que vulgui desconnectar del frenètic ritme de la ciutat. Nova Escòcia té un paisatge incomparable i una oferta de treball pels que vulguin anar-se a viure a una illa del Cap Bretó. L'oferta, publicada al perfil de Facebook de la botiga Farmer’s Daughter Country Market, ha rebut ja més de 3.500 sol·licituds. No ofereixen una quantiosa suma de diners però sí moltes terres a la seva disposició.

No obstant això, cal complir una sèrie de requisits per optar al lloc, com ser amable, servicial, compromès amb el medi ambient i voler formar part de la comunitat. També es requereixen habilitats en la indústria de l'alimentació o el servei al client. Aquells que treballin durant cinc anys en la botigarebran una hectàrea de terra per viure. Els amos de la botiga, Sandee Maclean i Heather Coulombe, han anunciat que tres dones ja han superat la preselecció, i que «aviat seran trucadesper treballar».

No és la primera vegada que es fa una curiosa crida en aquest lloc, ja que l'oficina de turisme va oferir allotjament als nord-americans descontents amb Donald Trump. La web de l'oficina anunciava: «Comenci la seva nova vida a Cap Bretó, on les dones poden avortar, els musulmans poden vagar lliurement i les úniques parets estan aixecant els sostres de les nostres cases molt assequibles». La veritat és que més d'un es replantejarà la seva situació laboral davant aquesta oferta.


Comentaris

envia el comentari