YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La nova imatge de Jorge Javier que ha fet parlar a tothom

El de Badalona compagina el seu paper com a presentador amb la seva passió: el teatre

Jorge Javier Vázquez és imparable. Tot i l'ensurt que va patir l'any passat amb l'ictus, sembla que el de Badalona no acaba d'aprendre que el seu descans és també molt important.

Almenys així ho sembla en la seva darrera publicació a Instagram on es pot veure la cara del presentador amb evidents símptomes de cansament i estrès, ja que no sempre llueix esplèndid com acostuma a mostrar davant les càmeres.

Un ritme frenètic

De fet, ell mateix ha escrit que: «Ja estic en els assajos de #DesmontandoaSéneca i volia compartir aquesta imatge perquè valoreu la feina de les maquilladores de @mediasetcom que tapen ulleres, dissimulen el cansament i, fins i tot, són capaces de tapar-me el gra que m'ha sortit al nas». I és que el català està al capdavant dels programes 'Gran Hermano', 'Supervivientes', 'El Tiempo del Descuento' i 'Sálvame' i, a més a més, ho compagina amb la seva passió: el teatre.

No s'ha d'oblidar que els metges li van advertir que, després de patir l'ictus, havia de seguir una vida molt més tranquil·la i fugir de l'estrès. Això no obstant, la seva professionalitat fa que s'oblidi de les obligacions relacionades amb la salut i, de moment, prefereix seguir amb tot allò que l'apassiona. «Quins nervis. I més d'ençà que m'he assabentat que a Córdoba ja gairebé no queden entrades pel 13 i 14 de març en el Góngora. Crec que m'he oblidat de posar-me l'ull dret, a tot això», finalitza la seva publicació el presentador català.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari