rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

Kiko Hernández fa sortir a la llum la nova i luxosa vida de María José Galera

Sembla que la vida li torna a somriure a l’exconcursant de ‘Gran Hermano’ després de diversos problemes i cops durs
María José Galera en una imatge d'arxiu | Cedida
 

 

 

Ja ha passat molt temps des que María José Galera es convertís en la primera concursant expulsada de la primera edició de ‘Gran Hermano’. Després d’uns quants anys, amb prou feines havíem tornat a saber res d’ella, tot i que el passat mes de març la sevillana va tornar a aparèixer a escena per fer públics els seus problemes. Ho va fer a ‘Sábado Deluxe’, on va explicar totes les misèries que havia viscut des que va sortir de la casa de Guadalix. 

 

A Mèxic va arribar a presenciar diversos tirotejos

Així doncs, María José va explicar com havien sigut els cinc anys que va passar residint a Mèxic i, pel que es veu, no es tracta d’una experiència que la fes especialment feliç. Resulta que, segons va fer públic la sevillana, va arribar a ser testimoni de diversos tirotejos al país.

 

Malgrat tot, no és l'única mala experiència que ha viscut l’exconcursant, perquè tal com va informar durant la seva aparició al programa de Telecinco, quan va tornar a Espanya a visitar als seus progenitors, va haver de fer front a una situació força desagradable: la del desmantellament de la seva casa.

Tot apunta que la vida de María José ha canviat completament

Actualment Galera segueix sospitant que els culpables van poder ser els mateixos socis d’un negoci que ella havia engegat. Amb tot, no sorprèn el fet que s’aprimés fins a 10 quilos mentre residia a la capital mexicana.

 

Per sort, tot apunta que en els darrers mesos les coses han començat a canviar i a millorar en la vida de María José. Així doncs, tal com s’ha fet ressò la revista ‘Lecturas’, el col·laborador Kiko Hernández ha fet servir el seu blog per compartir unes imatges de l’exconcursant, on apareix molt més feliç i en una situació molt diferent de la qual estàvem acostumats.

 

María José Galera va ser la primera expulsada de la història de 'Gran Hermano' | Telecinco
 

 

«Quan sents que no hi ha sortida... Arriba la màgia»

Així doncs, a ‘El confesionario de Kiko’ es poden apreciar imatges de la sevillana en vaixells, cotxes de luxe, i fins i tot en companyia d’alguna egua. A més, les instantànies vénen acompanyades d’un text que la mateixa exconcursant s’ha encarregat de compartir.

 

«Sembla que m’hagi tocat la loteria! Però no en diners... la vida, el mateix que et dona, t’ho pren! I, ara mateix, la vida m’està regalant moltes coses... Els diners no fan la felicitat... Les sorpreses que la vida em regala...», relatava Galera, desprenent esperança per tots els porus de la seva pell.

 

Un relat que continua explicant que «quan sents que no hi ha sortida... Arriba la màgia, arriba aquell esperit que torna a donar-te llum pròpia... I em fa por i tot... Però faré cas a la gent que segueix al meu costat... Viu i gaudeix del moment. I ara ha arribat el meu», clama la sevillana, i acaba el text amb les següents paraules: «Que cadascú pensi el que vulgui, que jo penso gaudir dels bons moments. Aquí estic, renaixent amb força i coratge!».

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris