Sandra Garal, l'explosiva nova nòvia de Marco Asensio

La noia madrilenya, de 23 anys, treballa de relacions públiques i és una autèntica «trencacors»
Sandra Garal és la nova parella de Marco Asensio | CatalunyaDiari.cat

 

Fa uns dies, concretament el 21 de gener, un descuit posava al descobert la identitat de la nova xicota de Marco Asensio: Sandra Garal, una madrilenya de 23 anys. El dia de la festa d'aniversari del futbolista, Sandra Garal publicava una imatge a les seves xarxes socials on apareixia amb un fons ple de globus d'aniversari.

 

Al cap de poc, el futbolista publicava al seu perfil d'Instagram una fotografia amb exactament el mateix mobiliari i els mateixos globus. El fons era idèntic que el de la fotografia publicada per Sandra Garal. No hi havia dubte que estaven al mateix pis celebrant l'aniversari del futbolista.

  

Per si això no fos suficient, la noia misteriosa -en aquell moment no se sabia encara qui era- acompanyava la imatge amb les següents paraules: «Quina felicitat poder gaudir de cada bon moment que passa a la vida. Amor, afecte, confiança i admiració». Els seguidors del futbolista es van alterar al moment i tothom va començar-se a preguntar qui era aquesta noia.

 

Fotografia comparativa de les publicacions d'ambdós a Instagram | EL ESPAÑOL

 

 

Fa poc que es coneixen

Sandra Garal viu al barri madrileny de Vallecas, concretament a la zona de 'Santa Eugenia', i tal com recull 'La Coctelera', allí s'ha pogut veure el futbolista diverses vegades, en les seves visites a casa la noia.

 

Persones del cercle íntim de Sandra Garal asseguren que aquestes trobades es remunten a «tres o quatre mesos enrere», i que són nombrosos els matins en què es pot veure el futbolista abandonant amb cotxe la urbanització de la noia en direcció a Valdebebas. I encara que portin junts poc temps, sembla que ja s'han presentat a les respectives famílies, així que tot fa pensar que els uneix una relació estable.

 

Farà uns tres mesos que Marco Asensio es veu amb Sandra Garal | Facebook

 

Estudia arquitectura i treballa com a relacions públiques

Sandra Garal estudia arquitectura mentre treballa a la discoteca Shoko com a relacions públiques; se sospita que va ser allí on el futbolista i ella es van conèixer, ja que Asensio sol visitar aquest local d'oci nocturn quan surt amb els seus amics.

 

Sandra Garal treballa com a relacions públiques a la discoteca Shoko | El balón

 

La gent que la coneix personalment coincideix en descriure-la com una noia independent «amb una cara d'àngel i una veueta que enamora». Al seu barri mai li han faltat els pretendents i ha hagut de dir que no a més d'un; la titllen d'autèntica «trencacors».