Fotomuntatge del rostre d'Ana Obregón i l'exclusiva de la seva maternitat a '¡Hola!'

La nova revelació sobre el pare del bebè d'Ana Obregón: «És possible»

Aurelio Manzano especula sobre el possible pare de la filla de l'Obregón

El passat 29 de març, la revista ¡Hola! en exclusiva ens va sorprendre amb unes imatges d' Ana Obregón sortint de l'hospital amb cadira de rodes amb un nadó als braços i un gran titular que deia: «Ana Obregón, mare d'una nena nascuda per gestació subrogada».

Tan ràpid com va sortir la notícia, Ana Obregón es va viralitzar i va incendiar les xarxes socials amb milers de comentaris criticant-la per llogar un ventre i ser mare amb 68 anys. Però, no només això, a Espanya la gestació subrogada està completament prohibida, ja que, d'acord amb la llei, és una forma de violència contra la dona, de manera que les parelles espanyoles solen buscar la gestació subrogada en altres països.

 

La notícia ha indignat gran part de l'opinió pública

Tot i que Ana Obregón es veu feliç després de tant de temps, a la gran majoria de persones no li ha agradat gens el fet que s'hagi convertit en mare per diverses raons.

Un dels arguments és l'edat de la dona. Amb 68 anys, no consideren que Ana pugui tornar a ser mare i criar la seva pròpia filla perquè, sent realistes, no es té la mateixa energia amb trenta anys que amb setanta. Molta gent considera que ha estat un acte força egoista perquè no es podrà encarregar del seu nadó al cent per cent durant tota la seva vida.

Divendres passat, a 'Sálvame Deluxe', van convidar unes amigues d'Ana Obregón que van defensar les seves decisions a mort. Teresa Bueyes, advocada i íntima amiga de l'actriu, replicava que «cada vegada som més longeus i Ana, amb l'edat que té, és capaç de posar-se la cama al cap. A veure quants de 15 anys ho poden fer».

Una mare desolada

Per entendre quines motivacions van portar Ana Obregón a ser mare a aquesta edat, hem de fer memòria al passat, uns anys enrere, i recordar el tràgic final d'Alessandro Lequio, el fill de l'actriu, que se'n va anar massa aviat.

Imatge d'Álex Lequio i Ana Obregón
Ana Obregón va perdre el seu fill fa uns anys | EUROPA PRESS

Va ser el març del 2020 quan el jove de 27 anys va perdre la vida a l'hospital a causa d'un sarcoma d'Edwin. Aquesta malaltia és un tipus de càncer rar i agressiu que va acabar brutalment amb Aless, malgrat haver lluitat durant mesos contra aquella afecció.

Des d'aleshores, Ana Obregón ha lluitat per seguir endavant i curar-se del dolor de la pèrdua del seu fill. Ana ha tingut sempre el suport dels seus fans, familiars i amics més íntims durant tot aquest temps, que l'han ajudat a recuperar-se i a reprendre la seva carrera.

Aurelio Manzano especula sobre el pare de la nena

Sens dubte, una de les grans incògnites és de quina manera el nadó està relacionat amb Obregón. Són diverses les especulacions que han sorgit. Aurelio Manzano va proposar una de les més macabres: I si la nena és filla del difunt Àlex Lequio?

A primera vista, sembla una idea una mica desorbitada, però Aurelio Manzano argumenta molt bé la seva proposta: «És possible que Ana hagi volgut fer realitat el desig del seu fill de ser pare», comença.

«Ella ja ha fet dues coses: la fundació, que era un dels somnis d'Àlex després d'emmalaltir, i el famós llibre que va començar a escriure i que ella presentarà les pròximes setmanes. Tenint en compte que ell volia ser pare, i amb tot aquest puzle, podem cavil·lar que ella pot haver pres la decisió de complir aquest tercer somni del seu fill».

Muntatge amb la foto d'Ana Obregón i el seu fill
Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón, va morir fa gairebé 3 anys | Catalunya Diari

El suggeriment d'Aurelio Manzano va deixar tots els espectadors d' 'Espejo Público' sense paraules i cada cop més persones s'uneixen a la idea del periodista. Realment Ana Obregón va utilitzar l'esperma congelat del seu fill per gestar el nadó? En aquest cas, ens hauríem de referir a Obregón com la seva mare o àvia?

Ana Obregón no s'ha pronunciat sobre això i, malgrat estar a l'ull mediàtic, ha optat per gaudir dels seus primers dies com a mare, a prop dels seus familiars i de tots aquells que li fan costat.