Primark aposta per una nova versió de la tassa de Chip

Els altres productes de Chip que ha llançat la marca 'low-cost' no han estat tan exitosos

  

La tassa de Chip que va treure Primark a la venda, va aconseguir ser tot un èxit. Fa un any que totes les botigues de la cadena van oferir-la a un preu de 5 euros i en tot aquest temps la marca 'low-cost' no ha parat de lluitar per aconseguir nous reptes i ha llançat diferents dissenys del personatge de 'La Bella i la Bèstia'.

El món Disney és un dels grans protagonistes de la botiga i ara les mirades se centren en la nova versió de la tassa que estarà disponible molt aviat, així com han anunciat a través de les xarxes socials, les quals s'han incendiat després de conèixer l'esperada notícia. 

El nou disseny

Les peces de roba, accessoris i objectes exclusius de la tassa Chip no van aconseguir tantes vendes com Primark esperava. Van treure unes sabatilles per anar per casa, pijames, coixins, tatuatges i altres articles que no van arribar a ser tan exitosos com la tassa. No obstant això, esperen tornar a superar-se amb el nou disseny que han creat.

  

La diferència entre ambdues tasses està en el disseny del personatgehan decidit plasmar un dels instants més destacats i entranyables de la pel·lícula
Imagen del nuevo diseño de la nueva taza de Chip de Primark.
Imatge del nou disseny de la tassa de Chip de Primark. | Primark.

Es vendrà a Espanya

Encara no se sap quan sortirà a la venda la nova tassa ni a quin preu, tot i que podria estar disponible per 5 o 7 euros. Segons han informat fonts de l'empresa a la revista 'Cosmopolitan', la nova versió es podrà comprar en molts països i Espanya és un més de la llista.

Imagen promocional de la nueva taza Chip de Primark junto a la tetera de la Señora Potts.
Imatge promocional de la nova tassa Chip de Primark junt amb la tetera de la Senyora Potts. | Primark.

Comentaris

envia el comentari