ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Nova versió del motiu de la ruptura entre Jesulín i Belén Esteban

Juani Marchante diu que el torero va escoltar una conversació entre la seva mare i la que era la seva parella

Juani ha desvelado en 'Sálvame' los verdaderos motivos de la ruptura entre Belén Esteban y Jesulín
Juani ha revelat a 'Sálvame' els veritables motius de la ruptura entre Belén Esteban i Jesulín | Telecinco

 

Han passat molts anys però encara no se sap quin va ser el motiu real de la ruptura entre Jesulín de Ubrique i Belén Esteban. En aquest context, l’exparella del torero, Juani Marchante, va anar al plató de ‘Sálvame’ amb la intenció d’explicar el que segons ella és la veritable raó per la qual ‘La princesa del pueblo’ va abandonar Ambiciones.

Una de les primeres dades que va aportar Marchante al programa va ser que Jesulín estava amb ella i amb Belén alhora. D’aquesta manera, va confirmar que el torero li hauria sigut infidel a la col·laboradora de Telecinco durant el seu matrimoni.

La revelació de Carmen Bazán a Belén

Però el gran moment de la intervenció de Marchante va arribar amb l’explicació de la discussió que hauria provocat la ruptura entre Jesulín i Belén. En concret, va dir que la mare del torero, Carmen Bazán, va revelar a ‘La princesa del pueblo’ que sospitava que el seu marit li era infidel i que Belén li va aconsellar contractar un detectiu.

Belén Esteban i Jesulín el dia de les seves noces | ABC
 

Quan Jesulín va escoltar aquestes paraules per part de la que era la seva parella, va obrir la porta i li va dir. «Buscaràs una ruïna a la meva casa». Davant d’aquesta situació, Bazán va començar a discutir amb el seu fill i Belén va fugir de la casa. El que no quedaria massa clar és si l’haurien obligat a abandonar Ambiciones o si ho va fer per decisió pròpia.

La versió dels fets de Belén

Aquesta nova versió dels fets contrasta amb la que es va donar en el seu moment, ja que segons Gema López, la col·laboradora de Telecinco va assegurar que havia trencat la seva relació amb Jesulín perquè es va adonar que parlava amb una tal Vicky. Quan es queixava sobre aquest fet davant de la família, Bazán li va suggerir que marxés i Belén li va fer cas perquè va veure que Jesulín restava impassible davant d’aquesta opció.

La relació entre Belén Esteban i Jesulín ha estat marcada per les infidelitats | ABC
 


Comentaris

envia el comentari