La nova vida de Karmele Marchante després de deixar 'Sálvame'

La periodista es dedica a defensar la independència a Catalunya a través de les xarxes socials

La periodista catalana, Karmele Machante.
La periodista catalana Karmele Machante | Cedida

Ja fa més d'un any i mig que Karmele Marchante, una de les col·laboradores més polèmiques de 'Sálvame', va decidir deixar el programa. La figura de la catalana va aixecar provocar moltes rialles entre els teleespectadors, tot i que també era criticada a parts iguals. 

Els seus companys no la suportaven i els múltiples enfrontaments al plató eren habituals dia rere dia. Així, es va decidir sotmetre la seva continuïtat a votació. Tots van decidir que l'expulsessin i la periodista va marxar, fins i tot, sense acomiadar-se de l'audiència.

Ha desaparegut de la vida pública

Karmele havia començat amb els inicis del programa presentat per Jorge Javier Vázquez l'any 2009 i va deixar-lo a finals del 2016 quan era una de les més veteranes. La seva sortida va ser una de les més sonades, sobretot per les dures acusacions que la catalana va fer contra els seus companys i contra la direcció de 'Sálvame' De fet, va arribar a dir que se sentia «assetjada, humiliada i maltractada» per tots ells.

Des d'aleshores, la vida de la periodista ha canviat radicalment. Va intentar començar a treballar a TV3, però la seva carrera televisiva va acabar i ara només col·labora en una revista del cor. L'excol·laboradora de 'Sálvame' està desapareguda de l'àmbit públic i dedica la major part del seu temps a la seva vida privada i a defensar la independència de Catalunya a través del seu compte de Twitter.

Una ferma defensora de la independència de Catalunya

Karmele defensa les seves ideologies polítiques en els seus perfils de Facebook i Twitter, on es descriu com a «periodista, independentista, feminista i maçona». Mostra d'això és la gran fotografia d'ella mateixa vestida únicament amb una estelada que té fixada al principi del seu perfil. A més, segons ella mateixa «la solidaritat social és el meu motor», de manera que enrere queden aquelles baralles incessants a Telecinco.

Les seves últimes aparicions públiques van ser el novembre de 2017. Karmele va ser vista en la multitudinària manifestació en contra de 'La Manada', i dies després en el lliurament de premis 'Club de les 25' a Madrid. Però ara, conserva la seva intimitat i només és vista en comptades ocasions.

Karmele Marchante acudió a la manifestación en contra de 'La Manada'
Karmele Marchante, a la manifestació en contra de 'La Manada' | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari