IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

María Casado, a punt d'afrontar una nova vida després de l'adeu a TVE

La presentadora haurà de mudar-se a viure a Andalusia

María Casado durant 'Lideratge Femení: El repte de ser directiva en la televisió' el 3 de març del 2020
María Casado haurà de mudar-se a Andalusia pel seu nou projecte professional | Catalunya Diari

María Casado és una de les cares més conegudes de la televisió. Fa tan sols un mes, la presentadora es situava en el centre de la polèmica després de ser acomiadada del programa 'La mañana' de TVE després de més de quatre anys en antena.

La presentadora era acomiadada de la cadena de manera fulminant i sense que li donessin explicacions, però la seva professionalitat ha provocat que Antonio Banderas es fixés en ella per un dels seus projectes internacionals: Soho TV Caixabank, que al principi es gravarà i s'emetrà en tota Andalusia, cosa que obligarà la periodista a mudar-se a la comunitat autònoma.

Molt discreta sobre la seva vida privada

A més d'aquesta última informació de María Casado, poc o gens se sap de la seva vida privada. La periodista va guardar una intensa relació amb Toñi Moreno, barcelonina de naixement i andalusa de cor. Les dues procedien d'una família de classe mitjana i les dues van decidir mudar-se a viure a Madrid per llaurar-se un futur professional.

La diferència entre les dues? Toñi Moreno es decantava per estudiar Dret, mentre que María Casado optava per estudiar Ciències de la Informació. Gràcies a la intervenció de Mariló Montero, les presentadores es coneixien el 2016, desembocant en una vida en comú en parella. Malgrat els seus esforços per evitar que es donés a conèixer la notícia, els seus companys de TVE les van destapar.

No obstant això, la història no va funcionar, i mentre la presentadora de 'MYHYV' es refugiava en la cantant Rosana, María Casado iniciava una relació amb Natalia Martos, una prestigiosa advocada que havia treballat pel grup Prisa i el bufet de Pérez Llorca, l'exministre.

Professional i amb un somriure d'infart que ha aconseguit captivar als espectadors, la periodista pretén continuar com a presidenta de l'Acadèmia de Televisió.


Comentaris

envia el comentari