IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Reapareix l'ex català de Jordi González després d'esfumar-se de la televisió

Molts recordaran el programa 'Vitamina N', on tots dos apareixien

Jordi Gopnzález durant una gala de 'Supervivientes'
Jordi González va presentar i dirigir 'Dinamita N' al canal 'City TV' | Catalunya Diari

Molts dels presentadors, actors i col·laboradors de televisió catalans són recordats pels seus papers en petits programes nacionals abans de catapultar-se a Madrid per emprendre nous projectes professionals.

Els espectadors potser recordaran el 'late-night' català per excel·lència durant el principi dels anys 2000: 'Dinamita N'. El programa era conduït i dirigit perJordi González i es va emetre entre 2002 i 2004 a la ja desapareguda 'City TV'.

Tot i saber que Jordi González va catapultar-se a la fama i ha passat a ser una de les cares més conegudes de Telecinco, no va ser l'únic que va aconseguir fer-se un lloc en les cadenes estatals. Personatges com Marta Torné, Quique Jiménez (Torito), Xavi Oribé o Raúl Gómez van ser alguns dels catalans que van tenir els seus inicis a 'Dinamita N'.

La nova vida d'Enric Escudé

Però un dels col·laboradors que més protagonisme tenia i del qual s'ha perdut la seva pista televisiva és Enric Escudé. Després del programa de 'City TV', Escudé va passar per Antena 3 i Telecinco amb programes com 'Megatrix', 'TNT' o 'El programa de Ana Rosa'. Durant cinc anys va mantenir una relació amb Jordi González que no va acabar del tot bé, i mente González augmentava la seva fama, Escudé seguia dolgut per la ruptura i decidia apartar-se dels mitjans.

Ara, als seus 44 anys, Enric Escudé ha decidit abandonar definitivament les càmeres i centrar-se en el seu nou negoci: una botiga de roba de dona a Rubí (Vallès Occidental). Ell mateix s'encarrega de patrocinar el projecte a través de les xarxes i no dubta en animar a tothom a venir a l'Avinguda Barcelona, 5 de Rubí i poder aconseguir, a més de roba a bon preu, passar una estona amb una de les estrelles catalanes que més va marcar una generació.


Comentaris

envia el comentari