rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La nova xicota de David Bustamante és idèntica a Paula Echevarría

Claudia Mont coincideix en moltes més coses amb l'exparella del cantant
David Bustamante sembla estar enamorat novament | Cedida

 

David Bustamante està oblidant, a poc a poc, Paula Echevarría. De fet, el cantant hauria començat una nova relació per intentar curar del tot les seves ferides sentimentals. Tal com ha avançat 'Socialité', la nova propietària del cor de l'artista seria Claudia Mont, o com a mínim aquest és el nom que apareix al seu perfil d'Instagram. 

 

En el cas de Paula Echevarría, molts rumors també parlen d'una nova relació amb el futbolista Miguel Torres, i podria ser això mateix el que ha empès el cantant a evidenciar la seva nova història d'amor. El més sorprenent, però, són els orígens de Claudia, ja que ha sortit a la llum que té un gran nombre de semblances amb la seva predecessora. 

 

 

 

Comparteixen més coses de les que ens pensàvem

Un dels detalls més cridaners en fer la comparació entre les dues és que guarden una gran estima pel seu físic. De la mateixa forma que Paula, Claudia està completament enamorada del seu cabell, que tracta amb molta cura i afecte, i aconsegueix sortir espectacular en totes les seves fotografies. 

 

En aquest sentit, les dues comparteixen també el mateix estil, molt marcat en totes les seves imatges. La nova parella de Bustamante és una dona glamurosa, i una mica presumida, i queda clar que el que més li interessa és donar una versió elegant de si mateixa. Unes característiques que recorden molt a l'exparella de Bustamante. 

 

Les dues tenen un fill

Una altra de les semblances entre les dues done és que, de la mateixa forma que l'actriu, Claudia també té un fill. Si es confirma la relació, la petita Daniella podria tenir un nou amic amb el qual jugar, ja que ella es queda amb Bustamante alguns dies. 

 

El fill de Claudia es diu Sergio, té 10 anys, i és un apassionat de l'esport i el futbol. I no ens hauria d'estranyar, ja que la seva mare també destaca per ser una gran aficionada de l'Sporting de Gijón. 

 

 

Claudia també és asturiana

De fet, l'afició per l'Sporting de Claudia és una altra de les semblances que hi ha entre les dues. No per l'equip en si, sinó pel fet que les dues són originaries d'Astúries. En definitiva, no sembla que David Bustamante hagi anat molt lluny per trobar una nova parella, quedant-se novament amb una dona del nord del país.

 

Per ara, amb tot, no hi ha confirmació oficial, i un dels principals indicis que fa pensar que entre el cantant i Claudia hi ha alguna cosa és que ella segueix David a Instagram, tot i que ell a ella no. Sigui com sigui, segur que en les pròximes setmanes sabrem la veritat. 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris