Anabel Pantoja en directe a 'Sálvame' des de les Canàries a través d'Skype

Descobertes les noves col·laboradores de 'Sálvame': Van a per Anabel Pantoja

Eren diversos els noms que es van suggerir per a substituir alguns dels col·laboradors habituals que han estat víctimes de crítiques

Ahir a la tarda els directius de 'Sálvame' van posar el crit en el cel en anunciar que havien fitxat nous col·laboradors i que anaven a debutar durant la tarda d'avui. Les expectatives eren molt altes i els tertulians habituals del programa de Jorge Javier Vázquez creien que aquestes noves cares arribaven per a dinamitar els seus llocs de treballs i deixar-los en una posició molt arriscada, sent conscients que molts perdrien dies de treball i que altres perdrien el treball de manera total per sempre.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.El seguit de noms va ser molt divers, però, finalment, els fitxatges han quedat en un intent d'alguna cosa i que ni molt menys té a veure amb el que els col·laboradors i espectadors esperàvem. A l'inici de la tarda ha aparegut una gàbia tapada amb una tela vermella i allí dins Jorge Javier assegurava que s'amagaven els dos nous tertulians i que arribaven per a revolucionar el galliner.

L'espera s'ha fet llarga, però les pistes ens han fet creure que estàvem davant una falsa alarma per part del programa. Que la direcció no hagi revelat les seves identitats a les quatre de la tarda tan sols començar, ha deixat més que clar que es tractava de rostres de segona i que ni molt menys acabarien fent ombra als tertulians habituals.

Les exmillors amigues d'Anabel, a peu de canó

Finalment, el presentador ha aixecat la tela i dins es trobaven 'las Mellis', exmillors amigues d'Isabel Pantoja i molt ben relacionades durant molt de temps amb el món folklòric del nostre país. En l'actualitat les cantants han trencat tot el vincle amb la Pantoja i per això no tenen el menor inconvenient a esberlar sobre la cançonetista i el seu entorn, incloent-hi així a Anabel Pantoja que en l'actualitat també és col·laboradora de 'Sálvame'.

Les dues noves col·laboradores no han tingut problema a començar a atacar els seus companys només entrar a plató i encara que han assegurat que aniran contra tot per a mantenir les seves cadires, hi ha alguns col·laboradors que els cauen pitjor que uns altres. Per aquest darrer motiu, ja han començat a disparar contra ells per a fer-los la vida impossible en el programa. De fet, hi ha tres col·laboradors que estarien patint pel seu lloc de treball.