Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Sofía Cristoo parlant, la portada de Lecturas amb Ángel Cristo i Ana Herminia i una càmera de fotos

Les noves imatges d'Ana Herminia confirmen que Sofía Cristo està dient la veritat

El possible posat d'Ana Herminia a Eivissa evidencia les acusacions de Sofía Cristo sobre la cerca de fama de la cunyada

Ángel Cristo i Ana Herminia estan recuperant el temps perdut després d'estar separats prop de tres mesos. A més, ha estat un període força complicat, en què han sortit moltes informacions sobre ells.

Ángel ha passat moments especialment complicats durant la seva experiència a Hondures. Per part seva, Ana Herminia ha hagut de suportar molta pressió mediàtica després de tot allò que sortia sobre ells.

Per això, la parella ha decidit deixar-ho tot i dedicar-se temps per a ells mateixos. Han fet una escapada romàntica a Eivissa per gaudir d'uns dies de la mar a la recerca de la tranquil·litat tan anhelada.

Captura de pantalla de 'Supervivientes' amb Ángel Cristo i Ana Herminia Illas abrazados
Ángel Cristo i Ana Herminia fan una escapada a Eivissa | Mediaset

Les darreres fotografies d'Ana Herminia corroboren l'opinió de Sofía Cristo

La revista Lecturas ha revelat en exclusiva una imatge per a la portada d'Ángel Cristo i Ana Herminia a les platges d'Eivissa. Una fotografia en què se'ls veu d'allò més acaramel·lats. Tots dos es miren als ulls fixament, alhora que estan molt prop l'u al costat de l'altre.

Una il·lustració que farà parlar molt. Semblava que la parella havia anat a l'illa a gaudir d'uns dies en serenitat i allunyats del focus mediàtic. Ara bé, arran d'aquesta foto és inevitable que es torni a parlar sobre ells.

A més, s'estan fent algunes especulacions que aquestes imatges no es tractarien d'un robat. Més aviat, hi ha suposicions que la parella podria haver pactat aquestes fotografies amb la revista.

Si això fos així, quedaria evidenciada l'acusació que va fer Sofía Cristo sobre Ana Herminia. Cal recordar que la filla de Bárbara Rey va acusar la seva cunyada que sempre ha anat a buscar la fama.

Captura de Sofía Cristoo com a col·laboradora de Espejo Público a Antena 3
L'últim posat d'Ana Herminia podria donar la raó a Sofía Cristo | Atresmedia

Aquest és un tema del qual s'ha parlat molt als mitjans. Ana Herminia ha repetit diverses vegades que no li agrada sortir davant de les càmeres i ser una persona reconeguda.

No obstant això, hi ha certes actituds que podrien evidenciar les acusacions de Sofía Cristo. La realitat és que fa uns mesos que està captant totes les mirades.

Especialment, arran del camí del seu xicot a Supervivientes. Tot semblava que es podria relaxar després de la desvinculació amb el reality. Tanmateix, aquest posat en una famosa revista l'ha tornada a posar al focus de totes les portades de la crònica social.

Per tot això, Sofía Cristo ha tornat a demostrar que no es va equivocar amb les intencions de la seva cunyada des d'un primer moment.

La relació d'Ana Herminia amb Bárbara Rey i Sofía Cristo

És una evidència que la relació d'Ángel Cristo amb la mare i la germana no està en un bon moment. De fet, no ho estava en el moment en què se'n va anar a l'illa.

No obstant això, a la seva arribada tot ha anat a pitjor. Partint de la base que Bárbara Rey i Sofía Cristo no aproven la relació que Ángel manté amb Ana Herminia.

Muntatge en primer pla amb Sofía Cristoo i Bárbara Rey
Bárbara Rey i Sofía Cristo: una relació insostenible amb Ángel Cristo | catalunyadiari.com, Antena 3, Europa Press

A això cal sumar-hi un gest que tampoc no els va agradar gens. Parlem de la cinta vermella que portava Ángel durant tot el concurs en un homenatge clar al seu pare.

Bárbara Rey i Sofía Cristo no donaven crèdit a allò que estaven veient. No podien creure que estigués honrant la figura del seu pare després de com havia fet patir la seva mare.

Per part seva, Ángel no està d'acord amb les opinions d'elles. A més, ha mostrat el seu enuig pel tracte que han tingut durant aquest temps amb Ana Herminia.

Una guerra que no sembla que tingui fi. Més aviat, sembla que està començat a destapar-se tot i pròximament veurem més acusacions per les dues parts.