María Teresa Campos ha conegut la veritat

Novetats sobre la salut de María Teresa Campos: Kike Calleja n'explica la veritat

Kike explica l'última hora sobre la veterana presentadora

Kike Calleja feia saltar totes les alarmes després de la informació que exposava en ple directe de Sálvame sobre l'estat de salut de María Teresa Campos.

Kike Calleja sabia que María Teresa havia estat ingressada aquest dimarts al matí després que es queixés d'uns forts dolors que no l'acabaven d'abandonar. I tot després de la inesperada caiguda que va patir el dia de la nit de Cap d'Any.

Kike informava, passades les 16.00, sobre l'estat de María Teresa Campos. Aquesta era ingressada a l'Hospital de La Luz de Madrid només una setmana després que caigués a casa seva.

El cas és que el mateix Kike Calleja feia guàrdia durant tot el matí. I l'arribada de Carmen Borrego amb el seu marit, José Carlos, i de Terelu Campos no vaticinaven res de bo.

Kike Calleja revela l'estat real de la matriarca

I és que es podia pensar que la situació era més greu del que apuntava en un primer moment. Kike ha anat davant de l'hospital i ha revelat exactament el motiu real pel qual sembla que la presentadora ha estat ingressada.

Primer pla de Kike Calleja al 'Deluxe'.
Kike Calleja ha donat la notícia en directe. | Telecinco
 

La veritat és que la mare de Terelu Campos va patir una caiguda a casa de la seva filla el 31 de desembre passat. «Es trobava al llit, de sobte va ensopegar i va caure. Es van adonar de seguida, van trucar al metge, van veure que no calia anar a l'hospital, però és veritat que continua adolorida», ha exposat un home de confiança de la família.

Tot i que María Teresa va ser atesa per un metge el dia d'aquella caiguda i que els dies posteriors també ha estat controlada en tot moment, hi havia una certa alarma. A la matriarca de les Campos no li marxava el dolor i estava força més cansada del normal.

María Teresa Campos va haver de ser ingressada després d'una caiguda

Per això, les seves filles han decidit que havia d'anar a aquest hospital per fer-se una revisió mèdica més en profunditat i descartar una lesió greu.

Foto de María Teresa Campos dins d'un cotxe.
Kike Calleja ha donat aquest dimarts la millor notícia possible. | GTRES
 

Uns minuts després de la primera connexió amb Kike Calleja, Carmen Borrego i Terelu han sortit a les portes de l'Hospital de La Luz per enviar un missatge tranquil·litzador. Així, han confirmat que la seva mare ja havia sortit de l'hospital perquè li acabaven de donar l'alta feia pocs minuts.

La presentadora de Sálvame ha admès que han passat un Nadal força «complicat». I més encara quan convius amb una persona de certa edat que no està acostumada a tant enrenou de gent, com ha passat en els últims dies.

Kike Calleja acaba confirmant que ja ha rebut l'alta

«Ella està feble perquè menja molt poquet, efectivament a la revisió s'ha vist que té una anèmia controlable. I la seva doctora ha decidit enviar-la a casa perquè el seu estat d'estrès aquí era pitjor», explicava Terelu. Alhora, han aprofitat l'ingrés per corregir en certa manera la medicació de la seva mare.

Primer pla de María Teresa Campos somrient uns anys enrere.
L'amiga de Kike Calleja ha rebut l'alta en les últimes hores. | Europa Press
 

«Som sinceres i crèiem que estaria ingressada uns dies, però estem tranquil·les. La notàvem amb una baixada física i l'analítica ens ha tranquil·litzat. És com un roure», finalitzava la presentadora.

Unes hores més tard, era Carmen Borrego qui publicava un missatge de calma i felicitat al seu compte d'Instagram. La filla de María Teresa estava contenta per tenir la seva mare novament a casa. «Gràcies a Déu està bé i això és l'únic que importa, t'estimo tant...», deia el missatge de Borrego.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp