Sorpresa pel número de DNI que té la infanta Sofia

La filla menor de Felip i Letícia compleix avui 13 anys

La infanta Sodia compleix avui 13 anys | Catalunya Diari

En plena crisi pel coronavirus la Família Reial està de celebració per l'aniversari de la més petita de la casa. Sofia compleix avui 13 anys després de la seva primera intervenció pública com infanta, realitzada el passat 23 d'abril en un esdeveniment telemàtic amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Llibre.

Com a homenatge pel seu aniversari, 'Vanitatis' ha realitzat una llista de curiositats de la filla menor de Letícia i Felip, d'on hem extret qüestions molt cridaneres que molt pocs coneixeran.

Una nena llista i adorable

La infanta Sofia va néixer a les 16.40 hores de el 29 d'abril del 2007 a l'Hospital Ruber Internacional de Madrid, convertint-se des de llavors en la segona en la línia de successió a la corona espanyola, per darrere de la seva germana.

Com a curiositat, la nena té una petita marca de naixement que l'ha acompanyat al llarg de la seva vida. Es tracta d'una taca de forma circular que ja hem pogut veure en nombroses imatges.

Letícia i Felip van triar com a padrins de bateig a l'àvia materna de la nena, Paloma Rocasolano, i al príncep i empresari Konstantin de Bulgària, íntim amic del rei. Tot i la distància, l'empresari està molt orgullós de la seva fillola, a qui ha descrit com «una nena adorable, molt desperta, intel·ligent, llesta i amb una simpatia extraordinària», tal com assegura 'Vanitatis'.

Altres dades que han resultat tremendament curiosos és la seva afició a el teatre, arribant fins i tot a actuar en obres de l'escola, i el fet que la petita no porti pendents. Si bé és cert que és tradició que les nenes de la Corona no siguin foradades després del seu naixement, la seva germana Elionor si ha optat per lluir pendents des dels 8 anys.

Els números DNI de la reialesa

No obstant això, la dada que més ha cridat l'atenció és la revelació de el número de DNI de la petita i de la resta de membres de la reialesa. Resulta que la Família Reial no té assignat un nombre aleatori d'identificació, com la resta d'espanyols.

Tots els membres de la reialesa tenen els primers números del DNI reservats per a ells i a la infanta li va tocar el número 17, just després del de la seva germana Elionor, que té el 16.

Per la seva banda, el rei Felip té el número 15, el rei Joan Carles el 10, Donya Sofia el 11, l'infanta Helena el 12 i la infanta Cristina el 14, ja que van decidir saltar-se el 13 per superstició. Destaca el fet que Letícia continuï amb el número aleatori que se li va donar quan encara no formava part de la reialesa.

El 1951 es van emetre els primers carnets d'identificació, reservant els números del principi per a la reialesa i les personalitats polítiques. El número 1 va ser assignat a Franco, el 2 per Carmen Polo i el 3 per Carmen Franco.


Comentaris

envia el comentari