Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Nuria González mirant a càmera i somrient en primer pla i foto petita d'Antonio David Flores

Què va ser de Nuria Bermúdez, l'ex d'Antonio David que va revelar el seu íntim secret

Així és la vida de Núria Bermúdez després de trencar i revelar l'íntim secret d'Antonio David Flores

Nuria Bermúdez ha estat una figura destacada a la premsa del cor a Espanya. Especialment durant i després de la relació amb Antonio David Flores. Un moment en què acaparava els focus i anava a diversos platós de televisió.

Amb el temps, la seva vida ha pres rumbs sorprenents. Tant que, actualment, la seva professió és molt diferent de la que era abans.

Antonio David Flores somrient mirant de banda en vestit marró al costat de Nuria Bermúdez seria mirant de banda amb un top blanc i les mans juntes
La Nuria va explicar el secret d'Antonio David | Europa Press

L'íntim secret d'Antonio David que va revelar Nuria Bermúdez

Nuria Bermúdez es va fer coneguda al món de l'entreteniment i la premsa rosa per la seva relació amb Antonio David Flores. Un nom habitual als mitjans a causa del seu matrimoni i posterior divorci amb Rocío Carrasco.

Durant el seu temps junts, la Núria i l'Antonio David es van convertir en una de les parelles més comentades del panorama mediàtic. La relació entre ells va ser intensa i plena d'alts i baixos. Pel que va mantenir l'audiència molt intrigada.

Tot i això, una de les declaracions que més se li recorden van ser les que va compartir sobre la seva vida íntima amb Antonio David.

Fòrum de Nuria Bermúdez mirant a càmera i somrient vestida de negre amb el cabell llau i negre
Nuria Bermúdez va revelar un dels secrets més íntims d'Antonio David | GTRES

Nuria Bermúdez va sorprendre tothom quan va revelar detalls molt íntims de la seva relació amb el que era la seva parella. En una entrevista explosiva, la Núria va parlar sobre les habilitats al llit d'Antonio David.

Va arribar a revelar que tenia una notable resistència i capacitat. Segons Núria, Antonio David era capaç de mantenir relacions íntimes repetides vegades en una sola nit.

"Sis seguides, des de les sis de la matinada de dimarts a la una del matí de dijous", declarava sobre això.

Una confessió que va acaparar titulars i es va convertir en tema de conversa en nombrosos programes de televisió i revistes.

La sinceritat de Núria i la seva disposició a parlar obertament sobre temes tabú la van consolidar com una figura valenta. Encara que, per a alguns, sempre ha estat una mica controvertida.

La vida de Nuria Bermúdez allunyada de la televisió

Amb el pas del temps, Nuria Bermúdez va decidir allunyar-se del focus mediàtic i reorientar-ne la vida professional. En lloc de continuar sent una figura constant a la premsa del cor, la Núria va optar per un camí menys visible però igualment interessant.

Nuria es va formar i es va certificar com a agent FIFA, entrant al món del futbol. El seu coneixement i passió per l'esport li van permetre establir-se en una professió on sovint les dones no tenen tanta visibilitat.

La seva feina com a agent FIFA la va mantenir ocupada i li va donar una nova identitat lluny de les controvèrsies del passat.

A més de la seva carrera com a agent, Nuria també es va dedicar a altres projectes personals i professionals. Així va demostrar que hi ha vida més enllà de la fama mediàtica i que les segones oportunitats són possibles per a aquells que busquen reinventar-se.

Avui dia, Nuria Bermúdez porta una vida més tranquil·la i discreta. Tot i que no està completament allunyada del món de l'espectacle. El seu enfocament principal està a la seva carrera ia la seva vida personal, lluny dels reflectors que una vegada la seguien de prop.

La Nuria ha demostrat ser una dona resilient, capaç d'adaptar-se i prosperar en diferents entorns. És clar que el seu temps al centre de l'atenció mediàtica ha quedat enrere.

La història de Nuria Bermúdez és un exemple fascinant de com la vida d'una persona pot canviar dràsticament amb el temps. Des de la seva vida televisiva després de la seva relació amb Antonio David fins a la seva nova vida com a agent FIFA.