rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Nuria Gago apareix en públic amb muletes i el peu embenat

L’actriu catalana pateix sinovitis al turmell esquerre, una inflamació de la membrana que recobreix les articulacions
Nuria Gago a la presentació del seu curtmetratge 'La Octava Dimensión’ | CatalunyaDiari.cat

 

Durant aquesta setmana, molts actors i actriu han desfilat per la catifa vermella del Festival de Cinema de Sant Sebastià. Tan artistes de renom internacionals com els més coneguts del cine i la televisió a Catalunya i l'Estat espanyol, tots ells han presentat els seus nous projectes. Durant la mostra, totes les càmeres sempre es fixen en els estilismes que escullen sobretot les actrius.

 

Una de les protagonistes de les últimes jornades del Festival de Sant Sebastià ha estat l'actriu catalana Nuria Gago, durant la presentació del curtmetratge 'La Octava Dimensión'. Gago ha aparegut amb un cridaner estilismes, però tot i això no ha pogut evitar que totes les mirades es fixessin en un detall del seu cos molt concret.

Nuria Gago a la presentació del seu curtmetratge 'La Octava Dimensión’ | CatalunyaDiari.cat

 

Nuria Gago, amb muletes i el peu embenat

L'actriu catalana, coneguda pels seus papers a sèries de televisió com 'El cor de la ciutat' o 'Cites', va aparèixer amb muletes i el meu guixat, duent una bota ortopèdica per poder caminar sense fer-se mal. Nuria Gago va explicar fa unes setmanes que li passa al seu turmell esquerre, que l'ha portat a portar muletes i la bota ortopèdica.

 

Gago pateix sinovitis, una inflamació o irritació de la membrana sinovial que recobreix les articulacions, en el seu cas la del turmell. Per poder tractar aquesta inflamació, l'actriu ha hagut de fer molt de repòs, així com aplicar-se gel i calor i molts exercicis d'estiraments per evitar perdre mobilitat en l'articulació afectada.

Preocupació a les xarxes

Al seu compte d'Instagram ha publicat la foto amb la bota ortopèdica: «Gràcies a tu @aliciarub per la bota màgica i a la meva traumatòloga per aixecar-me l'arrest domiciliari». Ràpidament, molts dels seus seguidors han mostrat la seva preocupació: «Què t'ha passat?», «No sabia res» i «Molta força, què sigui lleu», han estat alguns dels missatges de suport i intriga, ja que no sabien que li passava.

 

Per sort això no l'hi ha impedit poder acudir a una de les cites més importants, la presentació del seu nou projecte 'La Octava Dimensión'. A més, l'actriu catalana passarà uns quants dies més gaudint de la mostra de Sant Sebastià.

 

Pot ser que després de mostrar-se en públic per primera vegada amb muletes i la bota ortopèdica, les següents aparicions siguin més reveladores i potser acaba explicant com es troba de salut en patir durant setmanes sinovitis.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris