Núria Marín: «Estem en converses per tancar altres projectes d'hotels a l'Hospitalet»

L'alcaldessa de la ciutat ha assegurat que el consistori «té el planejament aprovat i els terrenys per acollir noves promocions hoteleres»

«Estem en converses amb promotors i cadenes hoteleres per tancar altres projectes hotelers a la ciutat», ha assegurat l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín. | Ajuntament de l'Hospitalet

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha explicat avui que l'Ajuntament està negociant la possibilitat de construir més hotels a la ciutat, durant la inauguració de les obres del primer hotel de la cadena britànica easyHotel a Espanya, que es construirà a la Granvia i que comptarà amb 204 habitacions.

«Actualment estem en converses amb promotors i cadenes hoteleres per tancar altres projectes hotelers a la ciutat, ja que són centres generadors d’oportunitats, de llocs de treball i de riquesa», ha explicat la batllessa. Aquesta nova construcció situada a l’avinguda de la Granvia, entre els carrers Modern i de Bacardí, es preveu que finalitzi durant el 2018 i s’afegirà als quinze hotels que disposa l’Hospitalet. En aquest sentit, Marín ha manifestat que el consistori «té el planejament aprovat i els terrenys per acollir noves promocions».

«La ciutat ha apostat pel turisme de negocis que es desenvolupa al voltant de la Fira», ha sentenciat l'alcaldessa, que la setmana passada va rebre l'aprovació definitiva per part de la Comissió de Política Territorial i Urbanisme de Catalunya del Pla Director Urbanístic (PDU) Granvia-Llobregat, que ha sigut criticat per l'oposició i associacions veïnals de la ciutat. Segons va explicar el consistori, el PDU permetrà perllongar el soterrament de la Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat, crear un gran parc urbà en Cal Trabal amb més de 30 hectàrees i guanyar espai per a activitats empresarials i d'investigació biomèdica.


Comentaris

envia el comentari