Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de la presentadora Nuria Marín y el logotip del programa 'Socialité'

Núria Marín frena 'Socialité' en directe i anuncia la nova demanda contra Telecinco

Telecinco s'enfronta a una demanda d'Agustín Pantoja

Núria Marín s'ha vist obligada a frenar l'emissió de 'Socialité' en ple directe per anunciar una nova bomba. I és que Telecincohauria rebut una demanda de part d'Agustín Pantoja. Una altra més que se suma a la llarga llista de sentències a què s'ha d'enfrontar la cadena, que no guanya per a disgustos.

Tot i que el programa estava centrat a cobrir la boda en directe de Kiko Hernández, la lleidatana s'ha vist obligada a canviar de plans. D'aquesta manera, la presentadora de catalana s'ha disposat a llegir la sentència que ha interposat Agustín Pantoja contra Mediaset per un suposat delicte d'intromissió en dret a l'honor.

Captura de pantalla de 'Socialité' amb Núria Marín amb el rostre seriós
La catalana ha frenat el programa en directe. | Mediaset

«En compliment d'allò que estableix el jutjat de primera instància número 5 de Chiclana de la Frontera procedim a donar lectura a la decisió de la sentència dictada en el procediment 3/29/2018 el contingut de la qual és el següent», començava llegint la catalana.

«He d'estimar i estimo parcialment la demanda formulada per la representació d'Agustín Pantoja Martín i condemno a la demanda Mediaset España Comunicació SA a abonar a l'actor la quantitat de 50.000 euros per intromissió il·legítima en l'honor i la intimitat de l'actor», diu l'escrit en qüestió.

Núria Marín llegeix la demanda en directe

Per tant, sembla que el germà d'Isabel Pantoja obliga Telecincoa indemnitzar-lo amb ni més ni menys que 50.000 euros, però no només això. Agustín també exigeix que Mediaset «cessi immediatament de fer aquestes conductes i abstenir-se de causar noves intromissions il·legítimes en l'honor i la intimitat».

Plànol general de Nuria Marín al plató de 'Socialité' amb rostre somrient
La lleidatana ha llegit la demanda a 'Socialité'. | Mediaset

A més, la lleidatana també ha deixat clar el motiu pel qual s'ha vist obligada a llegir aquest text en públic. I és que la sentència dicta que s'ha de «fer pública al mateix mitjà de difusió en què va tenir lloc la intromissió il·legítima i a la mateixa franja horària en què s'emetia el programa de televisió al canal Telecinco», adverteixen. És a dir, que des de 'Socialité' estaven obligats a llegir aquest comunicat, ja que van ser els responsables del delicte en qüestió.

D'altra banda, Núria també ha continuat llegint des del mòbil la resta de la sentència. «Les costes causades en aquest procediment hauran de ser abonades per cada part, les causades a la seva instància i les comunes per meitat», conclou el comunicat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!