Nuria Roca confessa que es va operar les orelles perquè estava acomplexada

Pablo Motos va mostrar a 'El Hormiguero' una imatge de la presentadora de petita en la qual es veu que tenia orelles 'en nansa'

Imagen de Nuria Roca
Nuria Roca amagava un gran complex de quan era petita  | La 1

Nuria Roca ja va confessar fa un temps que un dels seus pitjors records de la seva infantesa eren les seves orelles, admetent que quan era petita tenia orelles 'en nansa'. Així ho havia reconegut en la seva secció d''El Hormiguero', en la qual Pablo Motos va amenaçar d'ensenyar algun dia una prova fotogràfica d'aquest fet. 

El presentador ha complert la seva promesa aquesta mateixa setmana. En un dels últims programes, van mostrar una fotografia de Nuria Roca quan era petita on duu el cabell recollit i ensenya per tant les seves orelles prominents. La presentadora va passar un mal moment i va acabar explicant que va passar pel quiròfan per treure's aquest complex. 

Imagen de Nuria Roca, junto a Chicote -invitado de 'El Hormiguero'- pidiendo a Pablo Motos no enseñar su foto de pequeña
 Nuria Roca, al costat de Chicote que era el convidat de 'El Hormiguero', pregant que no mostrin la foto | Antena 3

 

Nuria Roca, completament acomplexada amb les seves orelles 

Pablo Motos ja feia dies que volia fer pública aquesta imatge de la seva amiga, però Nuria ho havia impedit fins ara. Explicar intimitats l'un de l'altre és el tema principal de la secció que la valenciana té en el programa estrella d'Antena 3. Ara li ha tocat a ella, però en un futur podria revelar algun secret del presentador. 

Ell mateix va relatar els primers dies de la secció que «Nuria Roca i jo podem explicar el que vulguem l'un de l'altre perquè ens coneixem des de fa 20 anys». Tots van pactar que al llarg de la temporada podrien evitar tractar algun tema, però només cinc cops. Roca ja n'havia gastat un perquè no ensenyessin la foto, però aquest cop no ho va poder aturar.  

Nuria Roca en 'El Hormiguero' viendo la foto en la que sale de pequeña enseñando las orejas
Nuria Roca mirant la seva foto de petita on es veuen les seves orelles prominents  | Antena 3

 

«Tinc taquicàrdies», va dir Nuria molt nerviosa mirant la imatge de quan era petita. Va acabar reconeixent que «jo no ho volia explicar perquè és un trauma. Imagina la teva infantesa. Sortia de la piscina tapant-me les orelles 'en nansa' i ara encara ho faig perquè no s'oblida».

La seva solució va ser la cirurgia

A causa d'aquest greu problema d'autoestima, la presentadora va decidir que havia d'operar-se les orelles sí o sí. Va passar pel quiròfan per, almenys, aconseguir que aquestes no sobresortissin tant i sentir-se més segura de si mateixa.

La presentadora valenciana mostrando sus orejas actualmente
La presentadora valenciana ensenyant les seves orelles actualment | Antena 3

 

A aquest miracle de la medicina estètica, Nuria Roca també li va sumar un truc molt més senzill com és dur sempre el cabell llarg. A més no és habitual que la presentadora es faci cues, trenes o monyos que deixin al descobert les seves orelles. 

L'última confessió de Nuria Roca va ser que la seva obsessió amb aquest tema era tan forta, que quan va néixer el primer dels seus fills preguntava als metges si els nens tenien les orelles prominents.


Comentaris

envia el comentari