IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Nuria Roca diu que «no tornaria mai a TV3»

La presentadora no dubta a afirmar que li han fet un favor fent-la fora de la cadena

La expresentadora de 'A tota pantalla', Núria Roca
La expresentadora de 'A tota pantalla', Núria Roca | Cedida

Nuria Roca no deixa de criticar TV3, cada entrevista que concedeix als diferents mitjans de comunicació suposen unes declaracions més polèmiques que les anteriors. La presentadora ara ha afirmat que li han fet «un favor» fent-la fora de la cadena catalana, al que ha afegit que «no tornaria mai a TV3». 

«No et pots ni imaginar el favor que m'han fet traient-me d'allà. Jo havia decidit anar-hi a fer un programa, però un cop veus el que hi ha i saps que no es pot fer... Gràcies a la Corporació no tornaria a TV3 mai. Més clar no puc parlar. He arribat a un lloc i no m'ha agradat gens el que he vist», han estat les contundent declaracions de la presentadora a una entrevista a ‘Vanitatis’.

L'acomiadament de Nuria Roca de 'A tota pantalla'

Roca era la presentadora del programa ‘A tota pantalla’ de TV3, fins que la cadena va decidir fer-la fora i paralitzar l’espai d’entreteniment durant un temps per poder renovar-lo. TV3 va voler canviar el format del programa quan es van adonar que el que ven, en aquests moments, és parlar de la situació política i social a Catalunya. 

Amb el format entreteniment l’espai presentat per Núria Roca no passava del 5% d’audiència, pel que se li va proposar un canvi, entretenir però parlant de política. R oca es va negar i va ser llavors quan van decidir acomiadar-la i cancel·lar el programa. Cosa que va portar a unes polèmiques declaracions de Roca per la forma en que l’havien acomiadat.

La tornada del programa a TV3

Sobre la tornada del programa a la televisió Roca ha explicat que el que faran es «un altra programa». «El programa que nosaltres estàvem fent d'entreteniment no es podia fer i el que farà serà un programa que té més a veure amb el tema polític», a això afegeix que el programa del que ella va marxar ja no existeix com a tal.

Núria Roca al programa 'A tota pantalla'
Núria Roca al programa 'A tota pantalla' | TV3

«Faran un altre programa, igual amb el mateix nom, i no sé si amb els mateixos col·laboradors, és igual perquè és una altra cosa que no té res a veure», declara la presentadora.

Després de marxar de TV3, de moment la presentadora s’està centrant en la publicitat fins que s’acabi el seu contracte amb la cadena, cosa que passarà a final d’any, moment a partir del qual ja podrà començar altres projectes a la ràdio i la televisió.


Comentaris

envia el comentari