Núria Roca

Núria Roca esclata i es rebel·la contra els que critiquen el seu confinament

La polèmica s'ha generat després de publicar una fotografia al carrer amb els seus tres fills, entre ells, el gran de 17 anys

La presentadora valenciana Núria Roca ha generat molta polèmica aquest dilluns a les xarxes socials després de publicar una fotografia amb els seus tres fills al carrer. Roca és mare de tres menors d'edat, dos d'ells menors de 14 i un altre de 17 anys

Allau de crítiques a les xarxes socials

«Després de 46 dies la nostra primera sortida no ha pogut tenir més 'glamour'», començava dient la presentadora a la seva publicació d'Instagram, on ha compartit imatges dels seus tres fills i d'ella mateixa amb els seus dos gossos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Después de 46 días nuestra primera salida no ha podido tener más glamour! . . . No tengo ninguna necesidad y menos obligación alguna de dar explicaciones pero me apetece mucho sacar los colores a todos esos “POLICÍAS DE BALCÓN” que andan sueltos por aquí... Tengo dos hijos menores de 14 años y otro de 17. Un adulto debe acompañar a sus hijos menores durante el paseo. El menor, de 17, está sacando a las perras como todos los días. Cuál es el problema? Ahhhhh ya veo, que han tenido la osadía de sentarse un segundo en el suelo, verdad? Aaaahhh no, espera, que se han tomado un helado! Para, para, se puede fumar por la calle, pero no puedes tomarte una pirueta??? Va, hombre, va... seamos sensatos y no os pongáis en ridículo vosotros mismos. Afortunadamente la mayoría lo entiende, y se ríe, y alucina... y los otros, “los POLICÍAS DE BALCÓN”, hacéroslo mirar un poquito y disfrutad más de la vida, la vuestra, no la de los demás... así, como consejo... en general. Pero bueno, está bien pasar un ratito polemizando, que tenemos mucho tiempo libre, eso parece.

Una publicación compartida de NURIA ROCA (@nuriarocagranell) el

Les imatges de seguida han generat molta indignació entre els usuaris, especialment entre els pares d'adolescents que no poden sortir encara de casa, i és que les normes establertes pel Govern són clares: només els menors de 14 anys poden sortir acompanyats d'un adult. Per tant, el seu fill gran no hauria d'haver sortit al carrer. 

«Però a veure, perdona que et digui, però el teu fill de 17 amb els gossos no pot estar tan a prop dels altres petits al carrer. No ho dic jo, ho diu la llei. I segurament haureu sortit tots junts, cosa que tampoc es pot fer. En fi, mal exemple», comentava una usuària a Instagram. Altres també es referien al fet que apareixien amb menjar: «Has tingut molt 'glamour' però has fet coses que es recomanava no fer, entre elles menjar, pot ser que no t'agradi llegir-ho però és el risc de publicar, crec que degut al volum de gent que us segueix hauries de donar exemple».

«El menor, de 17,  està traient les gosses com cada dia», justificava la presentadora, però el que molts li han retret és que  és ella mateixa qui apareix a les imatges aguantant les corretges dels gossos. «Quin és el problema? Ah, ja veig, que ha tingut la gosadia de seure un segon a terra, veritat? Ah no, espera, que s'ha pres un gelat! Para, para, es pot fumar pel carrer, però no et pots menjar una piruleta? Va, home va... siguem sensats i no us poseu en ridícul vosaltres mateixos», afegia. 

Núria Roca no ha volgut tancar aquí la polèmica, i ha aprofitat per dirigir-se als que anomena «policies de balcó»: «Afortunadament la majoria ho entén, i riu, i al·lucina... i els altres, els 'policies de balcó', feu-vos-ho mirar una mica i gaudiu més de la vida, la vostra, no la dels demés... així, com a consell... en general», deia finalment la presentadora.