Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Nuria Roca.

Nuria Roca explica la notícia del seu embaràs i deixa mut Juan del Val

Nuria és conscient que la notícia ha deixat sense paraules el seu marit

Nuria Roca és una presentadora amb una gran experiència a la televisió i a qui estem molt acostumats a veure en diferents programes de màxima audiència.

És una cara coneguda que sempre dona algun titular sobre la seva vida privada que deixa sense paraules els espectadors. I algunes vegades també el seu marit.

En els últims anys, la dona de Juan del Val ha estat una assídua d'El Hormiguero, on ha explicat anècdotes de tota mena. Ho ha fet dins dels debats d'actualitat que comparteix amb Tamara Falcó, Cristina Pardo i el seu marit.

La comunicadora valenciana no té pèls a la llengua a l'hora de confessar certes coses que, de vegades, posen en un compromís el seu marit. Però sap que aquest és el joc que li agrada als espectadors, que mai no saben per on sortirà quan es posa davant de les càmeres.

Nuria Roca revela la notícia de l'embaràs i sorprèn el seu marit

Des de fa un temps, Nuria Roca també presenta un programa tots els diumenges, en aquest cas a La SextaLa Roca. Es tracta d'un espai on la valenciana sap seduir perfectament els espectadors que volen passar unes hores disteses davant de la televisió.

La presentadora sempre intenta donar-ho tot perquè l'entrevista sigui tan satisfactòria com sigui possible. Busca que les audiències siguin òptimes i que els seus caps d'Atresmedia estiguin contents amb la seva feina.

Nuria Roca al plató de 'El Hormiguero'.
Nuria Roca no decep ningú quan s'asseu en un plató de televisió. | Atresmedia
 

El cas és que, diumenge passat, Nuria Roca va convidar al seu programa d'actualitat i entreteniment a una actriu de renom com és Hiba Abouk.

Juan del Val, testimoni de la confessió de la presentadora que ningú no s'esperava

La famosa intèrpret, seguida per milions d'usuaris a les xarxes socials, va estar al plató de La Roca. I va parlar amb la presentadora, entre altres temes, del gran sacrifici que suposa la maternitat per a les dones.

Fotomuntatge de Nuria Roca i Juan del Val
Nuria Roca ha deixat de pedra Juan del Val. | GTRES
 

El cas és que Hiba Abouk no va tenir cap problema a l'hora d'afirmar que durant els embarassos que ha tingut, per sort, no se li ha notat gaire fins al tram final.

En aquell moment, Juan del Val, present a la taula de l'espai dominical de La Sexta, ha volgut fer broma amb la seva dona, una cosa que fa habitualment quan tots dos estan en un plató de televisió.

«Mira, com els de Nuria», feia broma Juan, fent memòria de com va ser l'embaràs de la valenciana del seu fill gran. Com va explicar en directe Nuria, tot va tenir lloc durant el rodatge de la sèrie Javier ya no vive solo.

Així va dissimular la comunicadora valenciana el seu embaràs

La conductora de La Roca ha volgut revelar com va aconseguir que no se li notés la panxa d'embarassada. I l'explicació no ha deixat indiferent cap espectador del programa de La Sexta.

«Estava rodant la sèrie i en totes les seqüències surto amb una carpeta tapant-me la panxa perquè se'm notava moltíssim», comentava entre rialles la presentadora, fent riure a Hiba Abouk i al marit de la presentadora.

La veritat és que el matrimoni sempre desprèn molt bon rotllo quan treballen junts. I encara que de vegades les confessions que es fan en directe poden provocar-li algun disgust, d'altres són molt lleugeres. Per exemple, aquesta que va tenir lloc diumenge passat sobre com va amagar l'embaràs del seu fill gran, Juan.