Núria Roca respon a les crítiques rebudes per confessar que manté una relació oberta amb el seu marit

La parella va explicar a 'El Hormiguero' que tenien una relació oberta

Nuria Roca en 'El Hormiguero'
Nuria Roca en 'El Hormiguero' | antena 3

La presentadora Núria Roca i la seva parella, Juan de Val, van acudir a 'El Hormiguero' com a convidats, i durant l'entrevista van deixar anar una confessió que va fer tremolar les xarxes. Núria i Juan van explicar en directe que tenien «una relació de parella oberta» i que, per tant, podien mantenir relacions sexuals amb altres persones de manera consentida. Ara bé, aquesta íntima confessió de la parella els va suposar una allau de crítiques i comentaris que tots dos han hagut de fer aturar pronunciant-se al respecte. Tant Núria com Juan han publicat als seus perfils d'Instagram uns textos per tal d'intentar calmar la situació. Núria Roca, per la seva banda, ha compartit una imatge d'un dels moments de l'entrevista, i l'ha acompanyat d'un text on explica que s'ho va passar molt bé, i que «només entén una entrevista des de la sinceritat, honestedat i veritat». Ha explicat que agraeix i respecta totes les opinions, «sempre que vinguin des de l'educació i mai des de la prepotència de qui no admet una opinió i una manera diferent d'entendre». «En una societat en què últimament es veu tant pensament únic i tan poca tolerància a la diversitat, estaria bé que tots tinguéssim una mica més de respecte, de llibertat i que donéssim menys lliçons de moral» ha continuat la presentadora. Núria acaba el seu missatge remarcant que a 'El Hormiguero' s'ho va passar molt bé i afegeix «per als més incrèduls» que porta «gairebé 20 anys amb la persona que més estimo, que més admiro i que més respecto».

 

Ayer en El Hormiguero me divertí, mucho, y hablamos de un montón de cosas, sí... Puntualizaré sólo que la novela de Juan, Parece Mentira, está escrita desde la honestidad, desde la verdad y desde la valentía, que Claudio, su protagonista, me encanta, con sus luces y sus sombras... y que cualquier cosa relatada en la historia de la vida de Claudio, si no ha pasado, podría pasar... Tanto Juan como yo hemos hablado públicamente muchas veces, a título personal y otras tantas, como ayer, en entrevistas conjuntas, de lo que opinamos sobre infinidad de temas, la pareja también.... Sólo entiendo una entrevista desde la sinceridad, la honestidad y la verdad... y de eso, precisamente, hablamos anoche... Respeto todas las opiniones y las agradezco siempre que vengan desde la educación y nunca desde la prepotencia de quien no admite una opinión y una manera diferente de entender... jamás se me ocurriría dar por mejor mi pensamiento, mi posición o mi proceder... jamás se me ocurriría adoctrinar... En una sociedad en la que últimamente se ve tanto pensamiento único y tan poca tolerancia a la diversidad, estaría bien que tuviéramos todos un poquito más de respeto, de libertad y que diéramos menos lecciones de moral! Ayer en El Hormiguero me divertí, como lo pienso seguir haciendo en mi vida, sin ofender a nadie y respetando a todo el mundo... y añadiré, para los más incrédulos, que llevo casi 20 años junto a la persona que más quiero, que más admiro y que más respeto... y de la misma forma me siento yo... Disculpad por tanta letra, pero creo que después de leer algunos comentarios era más que conveniente... GRACIAS SIEMPRE POR ESTAR AHÍ Y DIVERTIROS CONMIGO!

Una publicación compartida de NURIA ROCA (@nuriarocagranell) el

Per la seva banda, Juan de Val també ha compartit una imatge on es pot llegir que ell «respecta profundament qualsevol model de vida, que cadascú visqui com li doni la gana, sol, en parella, o en grup» i afegeix que «no entén» quan algú s'enfada «quan una altra persona exposa la seva manera de viure o sentir». De Val declara que li sembla «arriscat» que la gent «es preocupi pels fills dels altres», i demana que cadascú es preocupi dels seus, «que ja és bastant difícil educar perquè siguin feliços». Juan de Val acaba el seu missatge amb unes paraules d'agraïment tant a les persones que els han donat lliçons morals, però «molt més» a les que no ho han fet.

 

... y a todo esto en "Parece mentira" hay mucho más y por eso os está gustando tanto. Gracias. #parecementiradelval

Una publicación compartida de Juan (@delvaljuan) el


Comentaris

envia el comentari