IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

Nuria Roca confessa que va amb el seu marit a teràpia de parella

La presentadora valenciana mai s’ha amagat a l’hora de parlar sobre la seva relació sentimental

Nuria Roca explica en 'El Hormiguero' que su marido y ella van a terapia de pareja
Núria Roca explica a 'El Hormiguero' que el seu marit i ella van a teràpia de parella | antena 3

Nuria Roca mai s'ha amagat a l'hora de parlar sobre la seva relació sentimental. Tampoc ho va fer aquest dilluns a 'El Hormiguero', on la col·laboradora del programa va sorprendre a tothom explicant que va a teràpia de parella amb el seu marit, l'escriptor Juan del Val, amb qui porta casada 20 anys.

«Porto 20 anys amb la meva parella i m'agradaria fer i desfer més el llit... He començat a anar a teràpia de parella. Vaig anar-hi la setmana passada perquè el que vull és arribar als 45 anys de casats que porten Natalia i Raphael —el convidat d'aquella nit al programa—. És que jo no sé si necessitava o no la teràpia, així que vaig decidir anar a provar», va començar dient la periodista.

Nuria Roca i la seva parella van a teràpia «per curiositat»

Veient que Nuria Roca parlava del tema sense embuts, Pablo Motos va deixar que expliqués tot el que volgués sobre el tema. «Era una consulta una mica estranya, però a mi em va agradar. Vaig convèncer al meu marit, que em mirava com si jo fos una boja, i allà que ens vam asseure», va dir la col·laboradora.

Nuria Roca se confiesa sobre su relación de pareja en 'El Hormiguero'
Núria Roca es confessa sobre la seva relació de parella a 'El Hormiguero' | antena 3

 

«Tot va sorgir perquè una amiga meva havia anat i a mi em va picar la curiositat i ara és el moment que tinc parella. Tot i que la meva amiga es va divorciar perquè ella sí que tenia crisi i jo no sabia si tenia crisi. Jo vaig sortir d'allà mig contenta, tot i que cal reforçar algunes coses. Potser el mes que ve he de tornar de veritat», va seguir relatant Roca.

De fet, la presentadora confessa que sí que van veure que tenien alguns problemes de parella, alguns dels quals a ella li van molestar: «La primera pregunta va ser que per què estàvem allà i vaig dir la veritat. I no es va estranyar el terapeuta. Encara que algun petit problema va sortir. En pla, què canviaries de la teva parella? I Juan va dir que canviaria on estem anant de vacances els últims sis anys. És una ximpleria, però això em va arribar a l'ànima. És que el trio jo... També ens va preguntar per les relacions sexuals, per la freqüència, per la satisfacció...».

Nuria Roca no es talla en parlar de la seva vida sentimental

Una vegada ja s'havia deixat anar parlant sobre la seva primera visita amb el terapeuta, va arribar el moment de parlar del tema delicat: el sexe. «Va preguntar que quantes relacions teníem i Juan i jo no vam coincidir en el nombre de relacions. Jo vaig treure una conclusió. Són les que són, però ell s'imagina més. Ens va posar deures i hem de posar en un full quines coses guanyes estant amb la teva parella i quines coses perds. Jo ho recomano, eh?», va sentenciar la valenciana.

Núria Roca confesó que mantiene una relación abierta con su marido
Núria Roca al costat del seu marit durant una entrevista a 'El Hormiguero' | Instagram @nuriarocagranell

 

Cal destacar que Nuria Roca mai s'ha amagat quan li han preguntat per la seva relació sentimental i en algunes ocasions això li ha portat algun mal de cap. Fa un any, la valenciana va visitar precisament 'El Hormiguero' acompanyada pel seu marit i van explicar que tenien una relació oberta, cosa que els hi va comportar moltes crítiques a través de les xarxes socials.

La col·laboradora tampoc es talla a l'hora de parlar de la seva vida privada, més enllà del seu matrimoni. Exemple d'això va ser la setmana passada, quan Roca va confessar alguns dels seus complexos físics, com les orelles. I és que va reconèixer que estava operada d'aquesta part del cos perquè de petita les tenia «en nansa» i li provocava un greu problema d'autoestima.


Comentaris

envia el comentari