IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un grup de nutricionistes se suma al boicot contra ‘La vida azul’ d'Alcampo

La cadena s'estava servint de la publicitat enganyosa per promocionar alguns dels seus productes

Imagen de archivo del rótulo de la cadena de supermercados Alcampo.
Alcampo, en una imatge d'arxiu | cedida

La publicitat enganyosa que Alcampo està utilitzant en alguns dels seus productes ha fet esclatar les xerxes. De fet, la promoció 'La vida blava', ideada per ajudar als clients a consumir aliments més saludables, ha resultat ser un «engany», tot i que la cadena assegurava que la campanya «ajuda a recuperar el control sobre la salut».

Diversos nutricionistes, de fet, han saltat a la palestra. Tal com ha reportat el ‘Huffington Post’, el nutricionista Carlos Ríos —qui porta dies darrere la tasca de la marca— ha optat per penjar diverses imatges i missatges criticant les galetes de xocolata, cereals ensucrats, xocolates, salsitxes i embotits de la qual es serveix la marca per dir que són «bones per la nostra salut».

Boicot a la cadena

«La nova línia no fa referència als productes més saludables, sinó a aquells productes que, dins de la seva pròpia categoria, respecten els compromisos de la nostra empresa», aquesta va ser la resposta que Alcampo va donar a Rios. Aquestes, però, no van convèncer al nutricionista, que va tornar a la càrrega. 

Amb el hashtag #BoicotAlcampo, Ríos ha volgut contraatacar perquè la gent fos conscient de la publicitat enganyosa de la marca, segons va esmentar l'especialista. El boicot, a més, busca que els usuaris de Twitter comparteixin imatges dels productes erròniament etiquetats amb ‘La vida blava’

La resposta d'Alcampo

Alcampo, però, no es va arronsar i va donar la seva rèplica. En aquest context, la cadena va voler respondre a Rios explicant que els productes catalogats per «millorar la salut dels seus clients» s'han etiquetat així perquè «respecten els compromisos de l'empresa i han obtingut la millor puntuació nutricional».

Finalment, la marca de supermercats ha explicat que els productes de la campanya han estat seleccionats «a partir d'un algorisme que quantifica la quantitat de greix saturat, sal, sucres i proteïna del producte».


Comentaris

envia el comentari